MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzlalı Gençler İyilikte Yarışıyor
Tuzlalı Gençler İyilikte Yarışıyor

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, Hayal Ağacı ve Bi’ Dünya Umut projeleri ile Anadolu’da 3 ilde 4 köy okulunu ziyaret ederek projelerini öğrencilerle buluşturdu.

 
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne bağlı üniversite öğrencilerinden oluşan Hayal Ağacı ve Bi’ Dünya Umut proje ekipleri, Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan geri kalmış köylere ulaşarak eğitimlerini orada sürdüren öğrenciler ile bir araya geldi. Köylerdeki öğrencilere bot, mont, kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye eden proje ekipleri, birçok eğitsel faaliyette de de bulunarak çocukların kişisel gelişimlerine yönelik çalışmalarda bulundu.

 
Hayal Ağacı proje ekibi Giresun’un Güce ilçesinin Tekkeköy Köyü, Samsun’un Alaçam ilçesinin Umutlu Köyü ve Kızlan Köyü ilk ve ortaokullarında ziyaret ve faaliyetlerde bulundular. Bi’ Dünya Umut proje ekibi ise Kayseri’nin Sarız ilçesi Damızlık Köyü’nde Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Dursun Ortaokulu’nda çeşitli faaliyetlerde bulundu. Köy halkı ve öğrencilere okumanın ve eğitimin öneminin anlatıldığı seminer ilgiyle takip edildi. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri köyde 5 gün kalarak Tuzla ile Damızlık köyü arasında köprü oluşturdu.

 
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri kendilerine bu imkanı sunan ve Anadolu’da öğrencilerle kucaklaşmasını sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

Galeri
📆 08 Mart 2017 Çarşamba 10:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR