MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzlalı Özel Çocuklarımız, Dünya Dans Günü’nde Uluslararası Gösteriye Katıldı
Tuzlalı Özel Çocuklarımız, Dünya Dans Günü’nde Uluslararası Gösteriye Katıldı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı çocuklar, aileleri ve Kadın Kent Gönüllüleri 29 Nisan Dünya Dans Günü’ne özel düzenlenen programda Sabiha Gökçen Havaalanı’nda binlerce kişi ile dans etti.

ngelsiz Flashmob ekibinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi Tuzla şubesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul Rumeli Üniversitesi,  İstanbul Zihinsel Engelliler Vakfı ve Sabiha Gökçen Havaalanı’nda yolculuk için bekleyen vatandaşlar katıldı. Büyük coşku ve heyecan ile gerçekleştirilen etkinlikte Özel Çocuklarımız ‘’Elimi Tutsan, Engelimi Unutsam’’ yazılı afiş ve üzerinde kavuşan el figürü ve “Ben de Varım” yazılı tişörtleri ile sahnede yerlerini aldı.​ Gösteriye başta İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Sakarya olmak üzere birçok farklı şehirden üniversite öğrencileri de katıldı.

Tuzlalı Özel Çocuklar, Gösteride En Ön Sırada Yer Aldı
Özel Çocuklarımız, dans gösterisi öncesinde müzik dersinde dansın figürlerini öğrendi ve binlerce kişi ile birlikte en ön sırada yer aldı. 29 Nisan Dünya Dans Günü gösterisine tekerlekli sandalye ile katılan Erdem Tuna Cin ve Muhammed Turak dansçıların en önünde yer aldı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, hep birlikte dans etmenin keyfini yaşatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Engelsiz Flashmob ekibine teşekkür etti.

📆 02 Mayıs 2019 Perşembe 20:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR