MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla’nın Cazibesi Artıyor
Tuzla’nın Cazibesi Artıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu sunumunda “Tuzla’da yaptığımız hizmetler ve projelerle Tuzla’mızın cazibesi artıyor” dedi.
Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu, Tuzla Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısında görüşüldü. Tuzla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyenin 2015 yılı hizmetleri hakkında Belediye Meclis Üyeleri ve konuklara yaklaşık 2 saat süren bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Yazıcı, 2015 yılını imar yönetimi, ortak akıl-beraber yönetim, altyapı ve üstyapı hizmetleri, kent düzeni, çevre ve sürdürülebilir atık yönetimi, sosyal destek hizmetleri, kültür hizmetleri, sağlık hizmetleri, yönetim hizmetleri ve bütçe başlıkları altında değerlendirdi. Her hizmet başlığını özet bilgiler ve görseliyle birlikte sunum eşliğinde izleyiciler ile paylaşan Başkan Yazıcı, çok yönlü değerlendirmesinde her hizmetin toplumsal, ekonomik, sosyal ve kültürel boyutuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Tuzla Daha Cazip Bir İlçe Haline Gelecek
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin yaptığı her hizmetin ilçeye bir cazibe kazandırdığını, bu cazibenin de yeni yatırımların yolunu açarak gelişimi desteklediğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’mız modern bir şehir. Kentsel ve sosyal yaşamı en modern haliyle yaşamaya devam edeceğiz. Kentsel dönüşümler, hizmetlerimiz ve yeni yapacağımız projelerimizle Tuzla’mız daha cazip bir ilçe haline gelecek. Tuzla’mızın cazibesi arttıkça da emlak değerleri yükseliyor. Emlak değerlendirme kuruluşlarının değerlendirmelerinde de Tuzla’nın değeri hızla yükseliyor. Ulaşım konusundaki projeler de gerçekleştiğinde Tuzla daha cazip hale gelecek. Modern yaşamın 3 temel unsuru vardır; eğitim, sağlık ve ulaşım. İlçemizin cazibesi arttıkça ulaşım alanında marmaray, metro, İDO gibi hizmetler geliyor ve bu hizmetler de gün geçtikçe cazibemizi tetikleyecek. Sağlıkta kendine yeten bir ilçe olmak çok önemli. Sağlık hizmetlerini kendi içinde çözmüş bir ilçe her konusunu çözmüş bir ilçedir. Eğitim Kenti Tuzla vizyonumuzda da İçmeler Mahallesi’nde ortaokul yapıyor, eğitim kurumlarının ihtiyaç duyduğu her alanda imkanlarımızı seferber ediyoruz. Modern yaşamın 3 temel unsurunu gerçekleştiriyoruz ve bu hizmetlerle Tuzla’nın cazibesi artıyor” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz ve CHP Grup Başkan Vekili Sibel Arslan, siyasi parti grupları adına söz aldı. CHP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Naci Aydın da kişisel görüş ve önerilerini paylaştı.
Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu 13 ret oyuna karşılık 18 oyla kabul edildi.

📆 11 Nisan 2016 Pazartesi 15:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR