MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzlaspor Başarılarıyla Gururlandırıyor
Tuzlaspor Başarılarıyla Gururlandırıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 61 yıllık mazisinde en başarılı yıllarını yaşayan Tuzlaspor’u tebrik etti. Başkan Yazıcı, “2 kulvarda da başarılarıyla gençlerimizi spora özendiren, Tuzla’yı başarıyla temsil eden Tuzlaspor, başarılarıyla gururlandırıyor” dedi.
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer yiğit ve teknik ekip ile futbolcular, sezonun 2. yarısının ilk maçı öncesi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

 

Tuzla, Tuzlaspor’dan Onurla ve Gururla Bahsediyor
Tuzlaspor’un 1954 yılında kurulduğunu hatırlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlaspor, tarihinde ilk kez 3. Lig’e çıkmasının yanında Türkiye Kupası’nda da başarılı bir sezon yaşıyor. Tuzla halkı, Tuzlaspor’dan onurla ve gururla bahsediyor. Tuzla halkı adına Tuzlaspor’a teşekkür ediyorum. Sporun birleştirici gücüyle Tuzla’nın tanıtımına yaptığınız katkı için tebrik ediyorum.” dedi.
Tuzlaspor’un başarısının gençleri spora özendirici bir rol oynadığına da değinen Başkan Yazıcı, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına yapılan çalışmalarda sizlerin başarısı çok önemli bir örnektir. Gençlik için yapılan çalışmalarda sizin başarınızın gençleri özendiren, tetikleyen bir rolü olduğuna inanıyorum. Tuzla Belediyesi olarak Tuzlaspor’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Görülmeyen Ama Görülmesi Gereken Bir Başkan Oldunuz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk da yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı’nın görevlendirmesiyle kulüp başkanlığına başladığını hatırlatan Çabuk, “Bu kulübün asıl başkanı sizsiniz. Maddi-manevi her zaman yanımızda oldunuz. Siz, görülmeyen ama görülmesi gereken bir başkan oldunuz. Yönetim Kurulumuz, teknik heyetimiz ve sporcularımız adına size teşekkür ederiz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, Çabuk’un bu ifadelerine “Siz çok başarılı bir ekip oldunuz. Aldığınız görevi başardınız. Başarılı bir başkan ve yönetim, sporcusuyla uyumlu bir yapı olmasa bu başarı elde edilemezdi.” yanıtını verdi.
Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, ziyarette Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu Tuzlaspor forması hediye etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da futbolculara kol saati hediye etti.

📆 26 Ocak 2015 Pazartesi 10:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR