MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » UMUT DAŞTAN; Bu Bayram unuttuklarımıza ”UMUT” oldu
UMUT DAŞTAN; Bu Bayram unuttuklarımıza ”UMUT” oldu

Yaklaşan Ramazan Bayramı Ülkemizde ve Dünya’da yaşanan Coronavirüs salgını nedeni ile zor günlerin gölgesinde kutlanacak.


Sevdiklerimizle ayrı kalacağız, onları ziyarete gidemeyeceğiz ve evlerimizde geçireceğimiz bu günlere,gelecek güzel günler için bir kaç gün sabredeceğiz…


Bu günler elbet bir gün geçecek ve bizler yine eskiden olduğu gibi hep birlikte güzel günler ve Bayramlar geçireceğiz.

UNUTMUŞTUK….
Yüreklerimizin karardığı bu karanlık günlerde Kartal’da öyle güzel bir şey oldu ki, bir nebzede olsa yüreklerimize ışık saçtı.


Yaklaşık 25 yıldır unuttuğumuz bir güzelliği, bir kültürü bizlere yeniden hatırlatan Kartal Belediye Meclis Üyesi ve Kartal Belediyespor Başkan’ı Umut Daştan’a teşekkür ediyoruz.

İLKLERİN BAŞKAN’I
Ne mi yaptı Umut Başkan alışa gelmiş olduğumuz klasik bayramlaşma mesajlarını yok saydı, telefonlarımızda attığımız mesajlaşmalarımızı yok saydı ve bizlere yıllardır unuttuğumuz çok sıcak, samimi duygu yüklü Bayram tebriği kültürünü hatırlattı.

20 BİN KİŞİYİ GÜLÜMSETTİ
Kartal’da yaklaşık 20 Bin kişiye yolladığı bayram tebrikleri ile Kartal’lıların gönlünü feth etti. Kurduğu dağıtım ekibi ile kapı kapı dağıttırdığı Bayram tebrikleri ile insanları mutlu eden Umut Daştan yine bir ilke imza attı.


Sevilen siyasetçi ve idareci Daştan yıllardır Kartal’lıların gönlünde haklı bir yere sahip olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Kartal’lı ve Kartal’lıları çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Daştan bu güne kadar yaptıkları ile bu sevgisini de göstermiş oluyor.


Kendisine bu bayram bize yaşattığı bu güzellik için , özellikle orta yaş ta olanların bir dönem hayatında çok önemli bir yere sahip olan Bayram tebrikleri ile insanları o günlere götürdüğü için siz okuyucularımız adına teşekkür ediyoruz ve diyoruz ki ” Gönüllerini feth ettiğin bu insanlar seni daha iyi yerlere taşıyacak” yolun açık olsun Başkan….


İyi Bayramlar diliyoruz….

Galeri
📆 23 Mayıs 2020 Cumartesi 15:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR