MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
UMUT İFTARI

 

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı anlamlı iftarı düzenleyen Gaziosmanpaşa semtinin genç iş adamlarından Umut İnci (Ağrılı Umut)aslen Ağrılı olup son 15 yıldır İstanbul’da ikamet ediyor.

İnşaat ve Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren genç iş adamı çevresinde hayırsever yönüyle tanınıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla Küçük köy Stadında yaklaşık 500 kişinin katıldığı bir iftar organizasyonu düzenleyen Umut İnci namı değer Ağrılı Umut iftara katkısı olan Küçük köy spor kulübü’ne Metin Başkanımıza,Ali Polat abimize de teşekkür ederiz dedi ve sözlerine söyle devam etti.

Allah’a şükür işlerimiz iyi ve geçmişimizde yokluğu da gördüğümüz için kazandığımız rızıkları paylaşma yönünde faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada tertiplediğimiz iftarımıza halkımızın katılımı çok oldu, bölgemizde ki ihtiyaç sahiplerini edebildiğimiz ce tespit ediyor ve elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Tabiki tüm bunları tek başımıza yapmıyoruz, saygın iş adamı abilerimiz var ve her organizasyonumuzda sağ olsunlar yanımızda oluyorlar. Onlar istemediği için buradan onların isimlerini zikretmiyorum.

 

Bir diğer bize göre kutsal amacımız gençlerimizi başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz, bunun içinde şu an içinde bulunduğumuz Küçük köy spor Kulubümüzün çok desteğini görüyoruz burada sizlerin huzurunda kulüp başkanımıza çok teşekkürler ediyorum.
Biz buraya geldiğimizde buralar adeta birilerinin eline geçmişti, aklınınıza gelen her türlü illegal iş vardı burada, semt esnafından haraç almadan tutunda aklınıza ne geliyorsa, Semtimizi bu olumsuzluklardan kurtarmak için yıllarca mücadele verdik ve son tahlilde gelinen noktada hemen hemen tüm pis işlerden temizlemiş durumdayız bölgeyi.

Tüm bunları ileride siyasete falan girmek içinde yapmıyorum siyaseti de çok sevmem zaten , dediğim gibi yokluktan geldiğimiz için yokun halinden anlıyoruz hepsi bu.
Son olarak sizlerin aracılığıyla okuyucularınızın ve tüm Ülkemizin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım.

Bizde hayır sever iş adamına teşekkür ederek organizasyondan ayrıldık.

Galeri
📆 12 Haziran 2018 Salı 12:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR