MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum, Üsküdar » ÜSKÜDAR BELEDİYESİ MİNİK DOSTLARIN EN SICAK YUVASI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ MİNİK DOSTLARIN EN SICAK YUVASI

Üsküdar Belediyesi olarak sokaktaki minik dostlarımızın tedavi ve bakımı için Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Minik Dostlar Kliniği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Üç tane hayvan nakil aracı ve bir tane hayvan ambulansı ile günde vatandaşlardan gelen yüzlerce talebi karşılayan Minik Dostlar Kliniği ekibi evcil hayvanların yanı sıra yabani hayvanların da tedavilerini büyük bir titizlikle yürütüyor.

Minik Dostlar Kliniği dışında Üsküdar Belediyesi’ne bağlı bulunan barınakta enfeksiyonlu kedi bölümü, engelli kedi bölümü ve her tür hayvana özel kafesli bölümler ile minik dostlarımızın tedavi ve rehabilitesi gerçekleştiriliyor.

Üsküdar Belediyesi olarak kedi ve köpeğin yanı sıra her türlü canlının tedavisini yapıldığı Minik Dostlar Kliniği’nde şimdiye kadar kartal, baykuş, ebabil kuşu, karga, martı, güvercin, serçe, kumru, şahin, doğan, kirpi, koyun, at, kaplumbağa, tavşan, hamster gibi aralarında yabani hayvanların da bulunduğu minik dostlar tedavi edilip tekrar doğaya bırakıldı.

Veteriner İşleri Müdürü Ömür Uzunali, “245 kişilik gönüllü ordumuz var, her haftasonu barınak temizliğinde bize yardım ediyorlar. Üniversitelerle çalıştay yapıyoruz. Okullarda hayvan sevgisi eğitimi veriyoruz. Derneklerle birlikte sokak hayvanlarını besleriz, sanatçılar çeşitli etkinliklerle gelip sahne alıyorlar.” diyerek Üsküdar Belediyesi’nin çalışmalarının yanında birçok hayvanseverin de desteğinin olduğunun altını çizdi.

444 0 875 numaralı Üsküdar Belediyesi çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda hareket eden Veteriner İşleri Müdürlüğü minik dostların sağlığı ve güvenliği için canla başka çalışmaya devam ediyor.

Galeri
📆 04 Temmuz 2020 Cumartesi 09:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR