MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Üsküdar Üniversitesi Kariyer Merkezi, gençlere yol gösteriyor
Üsküdar Üniversitesi Kariyer Merkezi, gençlere yol gösteriyor

Gelecekte severek yapacakları bir mesleği seçmek isteyen gençleri kariyer alanında bilgilendiren, mesleklerle ilgili bilgi veren Üsküdar Üniversitesi Kariyer Merkezi, öğrencilere kariyer izleme ve staj yapma imkanı sunuyor.

 

 

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında tam donanımlı, her türlü bilgiye sahip profesyoneller yetiştirmek üzere eğitim veren Üsküdar Üniversitesi, kariyer planlaması yapmak isteyen gençlere psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleriyle yardımcı oluyor.

 

 

Üsküdar Üniversitesi Kariyer Merkezi, Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında öğrencilerinin ve mezunlarının kariyer planlaması, uygulaması ve geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütüyor.

 

 

Kariyer Merkezi, öğrenciyi tanıma, bilgi verme, staj sağlama, işe yerleştirme, kariyerlerini izleme ve psikolojik danışma & rehberlik hizmetleri alanında gençlerin sorularına yanıt veriyor ve çözüm üretiyor.

 

 

Kariyer Merkezi, üniversite eğitimi sonrasında kariyer yolculuğuna başlayacak mezunların, mümkün olduğunca kendisini ve karşısına çıkacak seçenekleri stajlar, bilgilendirme toplantıları ve kişisel gelişim seminerleri ile tanımasına olanak sağlıyor. Kariyer Merkezi ayrıca gençlerin gelecek hedeflerini netleştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

 

 

Kariyer Merkezi tarafından hazırlanan kariyer testi de gençlerin ilgi duydukları alan konusunda yardımcı oluyor.

Etiketler:
📆 24 Haziran 2015 Çarşamba 12:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR