MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Üsküdar Üniversitesi’nden yabancı akademisyen ve yöneticilere eğitim
Üsküdar Üniversitesi’nden yabancı akademisyen ve yöneticilere eğitim

Üsküdar Üniversitesi akademik çalışmaları ve idari işleyişiyle model oluyor.

 

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, akademik çalışmalarının yanı sıra idari işleyişle de model oluyor. Berlin International Psychoanalytic University’den yöneticiler Üsküdar Üniversitesi’nin çalışmalarını yerinde görmek üzere ziyarette bulundu ve eğitim aldı.
Bilimsel çalışmaları ve alanında ilk olan uygulamalarıyla dünyada bir çok üniversitenin dikkatini çeken Üsküdar Üniversitesi idari çalışmalarıyla da ilgi odağı oluyor.

Berlin- International Psychoanalytic University’den Uluslararası İlişkiler Direktörü Carmen Scher, Mali İşler Direktörü Kerstin Thesenvliz ve Öğrenci İşleri Direktörü Iris Petzschman, Üsküdar Üniversitesi’nin konuğu oldu.

Erasmus eğitim alma hareketliliği kapsamında 4 gün boyunca Üsküdar Üniversitesi’nde bulunan yönetici ve akademisyenler inceleme olanağı buldu. Eğitim imkanı da yakalayan yabancı konuklar, üniversitenin tüm çalışmalarına ilişkin ilgililerden bilgi aldı.

Konuklara Üsküdar Üniversitesi’nin Uluslararası İlişkiler, Mali İşler ve Öğrenci İşleri Direktörleri tarafından üniversitenin işleyişi hakkında eğitim verildi ve bilgilendirme yapıldı.

Üniversitenin idari birimlerinin yapılanmasını ve işleyişini başarılı bulduklarını belirten yabancı konuklar ise çalışmalarıyla Üsküdar Üniversitesi’ni model olarak alacaklarını ifade etti.

Eğitimin sonunda Berlin- International Psychoanalytic University’ den Uluslararası İlişkiler Direktörü Carmen Scher’e Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Mali İşler Direktörü Kerstin Thesenvliz’e Mali İşler Direktörü Emine Dönmez ve Öğrenci İşleri Direktörü Iris Petzschman’a da Öğrenci İşleri Direktörü Cumhur Bakır sertifika verdi.

📆 31 Temmuz 2015 Cuma 11:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR