MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Üsküdar » ÜSKÜDARLI KADINLARIN MAĞAZASI “KÜP” AÇILDI
ÜSKÜDARLI KADINLARIN MAĞAZASI “KÜP” AÇILDI

Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde Üsküdarlı kadınları bir araya getirdi. Kadın El Emeği Pazar Yeri (KÜP) projesi ile, kadınların ürettikleri ürünleri pazar yerlerinde, tasarım pazarlarında, kolay ve güvenli bir şekilde satabilecekleri bir projedir.

Kadın El Emeği Pazar Yeri (KÜP) proje üyeleri, Üsküdar Belediyesinin de desteği ile satış alanını zenginleştirerek KÜP Mağazasının açılışını gerçekleştirdi. KÜP Mağazasında, KÜP projesine üye olan kadınlarımızın el emeği ürünleri satışa çıkarılacak ve satılan ürünlerden elde edilen gelir ise tamamıyla emektar kadınlarımıza verilecek.

KÜP Mağazasının açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, KÜP üyesi kadınlar ve birçok Üsküdarlı vatandaş katıldı.

25 Kasım Kadına Şiddet İle Uluslararası Mücadele Gününe dikkat çeken Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Böyle anlamlı bir günde Üsküdarlı kadınlarımız ile çok özel bir mağazanın açılışında bir araya geldik. Sebebi ne olursa olsun kadına şiddete hayır diyoruz. KÜP projesi 2004 yılında rahmetli başkanımız Mehmet Çakır ile birlikte başlattığımız bir proje. Bu proje sayesinde kadınlarımız evlerinde, iş yerlerinde ürettiği el emeği ürünlerini sergileyip satışa çıkarabiliyorlar. Pazar yerlerinde tamamen ücretsiz olarak tezgâh açıyoruz ve tezgâhlarda ürettikleri ürünlerin satışa sunarak aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Değerli hanım kardeşlerimiz her fırsatta bir dükkân açmak istediklerini dile getirdiler ve bizde yeni belediye binamızda onlar için bir dükkân açıyoruz. KÜP’ünüz hep dolu olsun, hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

Konuşmalarının ardından Başkan Hilmi Türkmen ve KÜP üyeleri kurdele keserek KÜ

📆 27 Kasım 2017 Pazartesi 21:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR