MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Üsküdar » ÜSMEK 2023-2024 EĞİTİM DÖNEMİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
ÜSMEK 2023-2024 EĞİTİM DÖNEMİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

 Üsküdar Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının 2023-2024 Eğitim Dönemi mezuniyet töreni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen törene, Başkan Dedetaş’ın yanı sıra ÜSMEK yetkilileri ve kursiyerleri katıldı.

Törende konuşan Dedetaş, eğitimin yaşı olmadığını dile getirerek, hayata katılırken ve meslek edinirken bir yandan da sosyalleşmenin önemine değindi.

ÜSMEK aracılığıyla böyle güçlü kursiyerleri görmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Dedetaş, şunları kaydetti:

“Biz istersek her şeyi yapabiliriz, onun farkındayız. Seçime girerken özellikle bir kadının kazanamayacağı yönünde söylemlerle başlamıştık sürece; ama kazanacağımıza olan inancımız, çalışmamız ve sizlerin de değerli takdiriyle bugün bu kıymetli ilçenin bir kadın yöneticisi olmaktan gurur duyuyorum. Benim açımdan bu konunun en önemli tarafı rol model olabilmek. Sizlerin elinizin emeği, gözünüzün nuruyla ürettiği ürünler, çıkardığı eserler gerçekten çok gurur verici. Bu anlamda katkı sunan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Kursiyer sayımız 15 bini geçti. Tabii bu bize yetmiyor. Eğitimlerimiz artarak devam edecek. Daha fazla sosyalleşebileceğimiz alanla ve yeniliklerle yeni dönemde sizlerin yanında olacağız. Emeğinizi güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum’’

Konuşmasının ardından başkan Dedetaş, 18 farklı kurs merkezinde, Müzik ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Kişisel Gelişim, Seramik ve Cam, El Sanatları, Giyim Üretim Teknolojileri gibi alanlarda verilen eğitimleri tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

ÜSMEK kursları, belediye tarafından bireylerin bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, kişisel birikimlerini artırmak, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, istihdam sağlamak amacıyla komşuların patentli eğitim projesi olarak hizmetine sunuluyor.

📆 02 Temmuz 2024 Salı 11:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR