MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » VODAFONE’LU ESNAF VARAN İLE %50 İNDİRİMLİ YOLCULUK EDİYOR
VODAFONE’LU ESNAF VARAN İLE %50 İNDİRİMLİ YOLCULUK EDİYOR

Vodafone, Türkiye’de dijitalleşmeden en çok fayda sağlayacak olan esnaf aboneleri için kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone İş Ortağım çatısı altında Türkiye’de karayolu taşımacılığının önde gelen şirketi Varan işbirliğiyle geliştirilen kampanya ile Vodafone Esnaf aboneleri Eylül ayı boyunca Varan ile yapacağı yolculuklarda %50 indirim kazanıyor. 30 Eylül’de sona erecek kampanya Kurban Bayramı tarihlerini de kapsıyor. 

30 Ağustos 2015 Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, mobil teknolojilerin gücüyle abonelerinin hayatını kolaylaştıracak fırsat ve avantajlar sunmaya devam ediyor. İşletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren “Vodafone İş Ortağım” çatısı altında esnafa maliyet avantajı sağlayan kampanyalardan bir yenisi Türkiye’nin karayolu taşımacılığında önde gelen şirketi Varan işbirliğiyle hayata geçirildi. Kampanya kapsamında Vodafone Esnaf aboneleri Eylül ayı boyunca Varan’dan alacakları tek yön biletlerde %50 indirim kazanacak. Böylelikle, Vodafone’lu esnaf Kurban Bayramı’nda da avantajlı yolculuk edebilecek.

 

 

30 Eylül 2015’e kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için VARAN yazıp 6666’ya kısa mesaj (SMS) göndermek ya da Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden şifre almak yeterli olacak. Şifrelerini alan Vodafone Esnaf aboneleri, bu şifreleri www.varan.com.tr adresinde ilgili alana girerek veya Varan satış ofislerindeki yetkililere söyleyerek indirimden yararlanabilecek. Kampanya tek sefer ve tek biletle sınırlıdır.

 

Engin Aksoy: “Esnafımıza verimlilik ve maliyet avantajı sunmaya devam edeceğiz”

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

 

“Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye’de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafımıza işlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Bu doğrultuda, ekonomimizin belkemiğini oluşturan esnafımızın günlük ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir biçimde karşılayabilmesi hedefiyle geliştirdiğimiz işbirliklerine bir yenisini daha ekledik. Varan işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz kampanyayla Vodafone Esnaf abonelerimiz Eylül ayı boyunca %50 indirimle yolculuk edebilecek. Özellikle Kurban Bayramı’nın da dahil olduğu bu ayda esnafımızı sevdiklerinin yanına avantajlı fiyatlarla kavuşturuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, esnafımıza verimlilik ve maliyet avantajı sunan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

 

 

Varan Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Ulusoy ise şöyle konuştu:

 

“Varan Turizm olarak, karayolu taşımacılığında en üst segmentte hizmet sunuyor, sektörümüzde pek çok yeniliğe imza atıyoruz. Filomuzun tamamında bulunan 2+1 koltuk dizaynıyla tüm yolcularımıza son derece rahat bir seyahat deneyimi yaşatıyor, Türkiye’de sadece Varan filosunda bulunan 15 metrelik otobüslerimiz ile ise uçak konforunda hizmet sağlıyoruz. Vodafone kampanyası ile bu konforu çok uygun fiyatlarla yolcularımıza ulaştırarak, bir çok kişinin daha yolculuk alışkanlıklarında olumlu değişiklik yaratacağımıza inanıyoruz.”

Etiketler:
📆 30 Ağustos 2015 Pazar 15:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR