MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Üsküdar » YABANCI GELİN VE DAMAT ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDE EVET DEDİ
YABANCI GELİN VE DAMAT ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDE EVET DEDİ

Amerikalı damat ile Romanyalı gelin pandemi koşulları sebebiyle kendi ülkelerinde evlenemeyince  Üsküdar Belediyesi sayesinde dünya evine girdi.

2,5 yıllık hikâyelerini nikâhla taçlandırmak isteyen çift pandemi süreci yüzünden uzun uğraşlarına rağmen düğünlerini kendi ülkelerinde gerçekleştiremeyince farklı ülkelerde şanslarını denemek istediler. Başvurdukları ülkelerden ret cevabı alan çift şanslarını Türkiye’den yana kullanmaya karar verdiler. Türkiye’den nihayet olumlu cevap alan Julia ve Damon Üsküdar Belediyesi’ne başvurup nikâh masasına oturdu. Gerekli izinleri alarak çiftlerin muradını gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi hafızalardan çıkmayacak bir nikâha şahitlik etti.

Çiftin nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Başkan Türkmen, “Farklı bir nikâha imza attık. Damat Amerikalı, gelin Romanyalı. Pandemi seyahat yasakları nedeniyle bir türlü evlenememişler. Bize başvurmuşlar. İlgili makamlarla görüştük, izinleri alındı, testlerini yaptırdılar, 3 çocuk şartını da kabul ettiler. Mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

İstanbul’da evlendikleri için farklı bir deneyim yaşadıklarını belirten çiftin tek üzüntüsü ailelerinden ayrı evlenmeleri oldu. Üsküdar Belediyesi ailesi olarak çifti yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaştık.

Galeri
📆 14 Ekim 2020 Çarşamba 11:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR