MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » YAĞMUR’UN AİLESİ DE İSTANBUL’A GELDİ
YAĞMUR’UN AİLESİ DE İSTANBUL’A GELDİ

“En büyük hayalim İstanbul’u görmek” diyen ve bu hayali Başkan Kadir Topbaş tarafından gerçekleştirilen Hakkarili küçük Yağmur’un ailesi de İstanbul’a geldi.

 

 

Yağmur Güder İstanbul’u çok seviyordu ve babası Aydın Güder’in de kızını İstanbul’a götürme imkanı yoktu. Ama baba Aydın Güder kızına martı sesli ve ışıklı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü maketini yaptı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Güder ailesinin bu durumu haberlere konu olunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ta küçük Yağmur’un İstanbul hayaline kayıtsız kalmadı.

Küçük Yağmur’u ailesi ile İstanbul’a davet eden Başkan Topbaş uçakla İstanbul’a gelen küçük Yağmur ve babası Aydın Güder’i Florya’daki çalışma ofisinde misafir etti.

Başkan Topbaş küçük Yağmur’un tüm ailesini davet etmiş olsa da annesi Hayat Güder ve hasta babaannesi Atife Güder ile 3 kardeşi İstanbul’a gelememişti. Bunun üzerine harekete geçen Başkan Kadir Topbaş küçük yağmurun annesi, babaannesi ve 3 kardeşini de İstanbul’a getirebilmek için harekete geçti. Anne Hayat Güder, babaanne Atife Güder, Yağmur’un amcası Sinan Güder ve 3 kardeş için uçak biletlerini ayarlayan Başkan Topbaş küçük Yağmur ile ailesini İstanbul’da bir araya getirdi.

Başkan Kadir Topbaş’ın misafirperverliği karşısında duygulandığını ve aldıkları davet karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden küçük Yağmur’un annesi Hayat Güder, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendimizi burada evimizde gibi hissediyoruz. Bizi el üstünde tutuyorlar. Yağmurumuz İstanbul’u görmek hayaliyle yaşıyordu. Babası da ona sürpriz yaparak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü maketini yapmıştı ve kızımız sevinçten havalara uçmuştu. Başkanımız da Yağmur’u haberlerde görmüş ve Yağmur’un hayalini gerçekleştirmek istemiş. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

Küçük Yağmur’un hasta olan babaannesi içinde ne gerekiyorsa yapılması yönünde talimat veren Başkan Topbaş, “İnşallah Yağmur kızımızın babaannesi de sağlığına kavuşacak. Yağmur ve ailesi ile arkadaşlarımız yakından ilgileniyor. İstanbul’un pek çok yerini ziyaret ediyorlar. Ben bayramın birinci gününde de İstanbul’da olmalarını istedim. Arzu ederlerse bayramın ikinci günü memleketlerine dönebilirler” diye konuştu.

📆 22 Haziran 2017 Perşembe 19:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR