MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » YAKACIK DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET
YAKACIK DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET

Yakacık Doğa Koleji 4. sınıf öğrencileri sordukları sorularla Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün takdirini kazandılar.

Yakacık Doğa Koleji 4. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Dilek Kirazcı eşliğinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ettiler. Spordan sağlığa, eğitimden kültürel faaliyetlere kadar her konuda sorular soran öğrenciler Başkan Öz’ü sorularıyla şaşırtırken takdirini kazanmayı da başardılar.

Minik öğrenciler Başkan Öz’e okullara yaptığı yardım ve gençlere verdiği değerden dolayı, çiçek, çikolata, ve “Beni Büyüt Tohum Kartı” takdim ettiler. Doğa Koleji öğrencileri Başkan Öz’ü, toplumsal su bilincini geliştirerek global su anlayışını yerleştirmek ve sorumlu su kullanımını yaygınlaştırarak sürdürülebilir kalkınmaya destek sağlamak amacıyla 22 Mart Dünya Su Günü çerçevesinde yapacakları “Tükeniyorum Farkında mısın?’’ etkinliğine davet ettiler. Öğrencilerin hediyelerini kabul eden Başkan Altınok Öz,  sorulan soruları tek tek cevapladı.

Çocukların duyarlılığı, bilgisi ve çekinmeden öz güvenle sordukları sorular karşısında çok sevindiğini dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Onların gelecekte iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini belirtti.  Çocukların rahat şartlarda okumaları gerektiğini hatırlatan Altınok Öz, “Görüyorum ki; çocuklarımızın özgüvenleri yerinde. Biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler üretiyoruz. Çünkü onlar bizim çocuklarımız. Bizim geleceğimizdir” dedi.

Çocuklara elleriyle çikolata ikram edip, çocukların verdiği kartları tek tek imzalayan Başkan Altınok Öz, çocuklara satranç takımı hediye etti. Başkan Öz, okul olarak çok güzel bir etkinlik yaptıklarını söyleyerek, “Yoğun bir seçim çalışması yürütüyoruz, eğer fırsat bulursam etkinliğinize katılacağım” dedi.

Sınıf Öğretmeni Dilek Kirazcı’da gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek, “Kartal ilçesinde eğitim yuvalarına en yakınından en uzağına kadar eşit hizmet götüren eğitim gönüllüsü Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

📆 04 Mart 2014 Salı 10:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR