MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » Yapı Kredi Private Banking’den Bir İlk Daha: Eğitim Danışmanlığı
Yapı Kredi Private Banking’den Bir İlk Daha: Eğitim Danışmanlığı

Yapı Kredi Private Banking bankacılık sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Eğitim Danışmanlığı hizmetini başlattı.

 

Daha önce Miras Danışmanlığı, Sanat Danışmanlığı ve Filantropi Danışmanlığı hizmetlerini Türkiye ile tanıştıran Yapı Kredi Private Banking, Eğitim Danışmanlığı hizmeti ile bir ilke daha imza attı.

Yapı Kredi Private Banking, Eğitim Danışmanlığı kapsamında müşterilerinin ve çocuklarının özellikle yurtdışındaki eğitim fırsatlarının ve alternatiflerinin belirlenmesinde ve tüm başvuru sürecinde müşterilerine profesyonel anlamda destek sağlıyor.

Eğitim Danışmanlığı hizmeti hakkında değerlendirmede bulunan Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Pazarlama ve Ürün Yönetimi Direktörü İmre Tüylü, şu bilgileri verdi: “Yapı Kredi Private Banking olarak bir ilke daha imza attık ve Eğitim Danışmanlığı hizmetimizi hayata geçirdik. Eğitim hiç kuşkusuz hepimizin en önem verdiği konuların başında geliyor. Özellikle yurtdışı eğitim olanakları ülkeden ülkeye, hatta şehirden şehire farklılık gösteriyor. Üstelik yurtdışı okulların başvuru ve kabul süreçleri de birbirlerinden oldukça farklı. Biz de bu ihtiyaçlardan hareketle, müşterilerimize ve onların çocuklarına bu süreçte en doğru şekilde yardımcı olabilmeyi amaçladık. Bu konuda uzman iş ortağımızla birlikte, öğrencinin ilgi alanı ve beklentisi paralelinde, okumak istediği alanın ve eğitim kurumunun belirlenmesinden, başvurunun kabul süreci ve yerleştirme dahil tüm aşamalarında profesyonel danışmanlarımızla yol gösterici oluyoruz. Eğitim sürecinde de her türlü yardım ve desteği sağlayarak onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz.”

Yapı Kredi Private Banking Eğitim Danışmanlığı ile yurt dışında özel liseler, üniversite hazırlık sınıfları, üniversite ve master programları, yaz okulları ve dil okulları, öğrenci değişim programları konularında müşterilerine destek veriyor. Bu konularla ilgili tüm sorular profesyonel eğitim danışmanlarımız tarafından yanıtlanıyor.

Etiketler:
📆 20 Ağustos 2015 Perşembe 12:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR