MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Yaralı köpeğe acil müdahale
Yaralı köpeğe acil müdahale

Maltepe Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafik kazası geçiren bir köpeğe acil olarak müdahale ederek, tedavi etti. Ekipler ayrıca ihbar üzerine, köpek dövüşü yapılan bir adrese de operasyon düzenledi. Sokak hayvanları için mahallelerde mama dağıtımı yapan belediye ekipleri,  kulübeler yerleştirdi.

 

 

 

AMBULANSLA TAŞINDI

Çetin kış şartlarında yoğun bir mesai yapan Maltepe Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşullarından dolayı zor durumda kalan sokak hayvanlarının yardımına koşuyor. Ekipler, Zümrütevler Mahallesi’nde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan sokak köpeğine olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, hayvan ambulansıyla Maltepe Belediyesi Sahipsiz Hayvan Aşılama ve Tedavi Merkezi’ne götürdü.

 

KÖPEK DÖVÜŞÇÜLERİNE BASKIN

Orman ve kırsal alanlara terk edilen sahipsiz sokak hayvanları için üretilen köpek kulübeleriyle, onlara sıcak bir yuva hazırlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü, Öksüz Patiler Grubu ve Arama Kurtarma Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle, özel yöntemlerle hazırladıkları mama araçlarını da belirlenen noktalara yerleştirdi.

 

Ayrıca Yalı Mahallesi’nde köpek dövüşleri yapıldığı ihbarını değerlendiren belediye ekipleri operasyon düzenleyerek, yaralı hayvanları veteriner kliniğine sevk edip, sorumlular hakkında da resmi işlem başlattı.

 

📆 10 Ocak 2015 Cumartesi 15:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR