MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » YAVRU KARTALLAR TARİHE GEÇTİ
YAVRU KARTALLAR TARİHE GEÇTİ

Türkiye A2 Futbol ligi şampiyonluğuna na mağlup olarak katılan Kartalspor A2 takımı hiç yenilgisiz Türkiye Şampiyonu oldu. Ankara- Keçiören Bağlum Stadı’nda Ege temsilcisi Bucaspor A2 takımı ile final karşılaşması yapan yavru Kartal’lar karşılaşmanın ilk yarısında ve son devresinde bulduğu gollerle güçlü rakibini 2-0 mağlup etti ve Türkiye Şampiyonluğu Kupasını Kartal’a getirdi.
GALİBİYET ŞANSI VERMEDİLER
Karşılaşma öncesinde görüştüğüz Ankaralı spor adamları Bucaspor’un Türkiye’nin en sağlam Altyapısına sahip bir kulüp olduğunu belirttiler ve Kartalspor A2 takımına Bucaspor A2 takımı ile yapacağı FİNAL karşılaşmasını kazanma şansı olmadığını üzerine basa basa söylediler.
Karşılaşma öncesinde Sivasspor ve Bursaspor arasında oynanan 3. Ve4. Maçında Sivasspor A2 takımı Bursaspor A2 takımını 2-0 mağlup etti ve Türkiye 3’cü oldu.
GÜÇLÜ RAKİPLERİNİ SAF DIŞI ETTİ
Kartalspor A2 Takılı lig süresince oynamış olduğu 32 karşılaşmada hiç yenilmedi ve Türkiye 1. Lig A2 takımları Türkiye Şampiyonası finallerine namaglûp olarak katıldı. Şampiyonanın ilk maçını Kayseri Erciyespor A2 takımı ile oynayan Kartalspor A2 Takımı güçlü rakibine karşılaşmanın 119.dakikasında Emre Taysın’ın rakip filelere göndermiş olduğu son dakika golü ile 1-0 kazandı. Şampiyonanın 2. Maçını Bursaspor A2 Takımı ile yapan Kartalspor A2 takımı şampiyonanın iddialı ekibi Bursaspor A2 takımını 2-0 mağlup etti ve İzmir temsilcisi Bucaspor A2 Takımı ile final maçı oynamaya hak kazandı.
TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ.
Kartal Belediyesi Kartalspor taraftarlarının şampiyonluk final maçını izlemeleri için iki adet Lüks Otobüs tahsis etti. Ne var ki böylesine önemli ve bir daha yaşanması imkansız bir şampiyonluk maçını sadece ben dahil 15 Kartalspor’un cefakar taraftarları izledi.
Final karşılaşmasını Kartalspor A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor Profesyonel takım sorumluları Bayram Kanaç, Kerem Çepoğlu, Koray Yazıcı, Sportif Direktör Ersin Çalpan, Yeter Atik ve eşi ve Kartalspor’lu taraftarlar izledi.
KARŞILAŞMAYA SÜRATLİ BAŞLADILAR
Bank Asya 1. Ligin en güçlü ve sağlam alt yapısına sahip olduğunu daha önce yapmış olduğu 32 karşılaşmada tek yenilgi yüzü bile görmeden Türkiye Şampiyonası finallerine iştirak eden Kartalspor A2 takımı karşılaşmaya çok süratli başladı. Bulutlu ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmanın ilk golü Kartalspor A2 takımının gelecek vaat eden yıldızı Mesut Uzun, yarı saha yakınından ortalanan topa plase bir vuruş yaptı ve topu ağalarla buluşturdu. Karşılaşmanın henüz 5. Dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Bucaspor a2 takımında hissedilir bir panik oluştu. Kartalspor A2 takım oyuncuları ilk 45 dakika içersinde en az yüzde yüzlük 3-4 gol pozisyonu yakalamasına rağmen bu fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor A2 takımının 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı.
RAKİP HAFİF GELDİ
İlk yarıda olduğu gibi karşılaşmanın 2. Yarısına da çok süratli başlayan Kartalspor A2 takımı güçlü rakibi üstünde ağır bir baskı oluşturdu ve adeta sahada dalgasını geçmeye başladı. Rakibe gol pozisyonları bile vermeyen Kartalspor A2. Takimi birkaç gol pozisyonu daha yakaladı ve bu pozisyonları cömertçe harcadı. Bacaspor’lu bir futbolcu top kaleye girerken kale çizgisi üstünde ayak koyarak golü önledi. Karşılaşmanın 85. Dakikası oynanırken Bucaspor A2 takımı kalesi önünde meydana gelen karambol de Ersel attığı şık golle skoru belirledi. Kartalspor A2 Takımı 2 Bucaspor A2.Takımı 0
SEVİNÇ YUMAĞI OLUŞTURDULAR
Karşılaşmanın hakemi karşılaşmanın bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte bir birlerinin üzerine atlayarak sevinç gösterisinde bulunan Kartalspor A2 Takımı futbolcuları Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu saha içinde bir birine kenetlendiler ve adeta sevgi yumağı oluşturdular. Yönetim, teknik heyet,i futbolcular,idari kadro ve Kartal spor’un fedakar taraftarları bir birlerine kenetlendiler ve hep birlikte şampiyonluk şarkıları söyleyerek Kartalspor’un tarihe geçen şampiyonluğunu birlikte kutladılar.
TEBRİK ETTİ
Kartalspor A2 takımının Şampiyonluk Kupasını Ankara Spor İl Müdürü Barış Topçu, TFF adına Kartalspor A2 Takımı Teknik Direktörü Özgür Zengin’e teslim etti ve bu arada da Yavru Kartal’ların şampiyonluk madalyalarını bizzat bir bir futbolcuların boyunlarına taktı. Ayrıca Türkiye Şampiyonası FİNAL karşılaşmasında hiç gol bile yemeden Türkiye A2 Futbol Takımları Şampiyonu olan Kartalspor Yönetim Kurulu üyelerini, teknik heyeti ve futbolcuları bu büyük başarılarından dolayı TEBRİK etti.

haber :FETHİ SATICI

📆 06 Ocak 2016 Çarşamba 15:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR