MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Yazar Filiz Tosyalı; “Çok iyi yetişmiş öğrenciler gördüm.”
Yazar Filiz Tosyalı; “Çok iyi yetişmiş öğrenciler gördüm.”

Çocuk ve Gençlik Kitapları yazarı Filiz Tosyalı, Ahmet Şimşek Koleji’nde düzenlenen etkinlikte “Eğlenceli öyküler, buluşlar ve doğa” konulu seminer verdi, öğrencilerle söyleşi yaptı. Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Tosyalı, daha sonra kitaplarını imzaladı.

“Okumayı çok seviyorlar.”

Ahmet Şimşek Koleji’nde güzel bir gün geçirdiğini belirten Filiz Tosyalı, “Burada çok iyi yetişmiş öğrenciler gördüm. Okumayı çok seviyorlar. Bir yazar olarak çok duygulandım. Ben onların ufuklarını açmak için yazıyorum ama onlar benim ufkumu açıyorlar.” dedi.

“Öğrencilerimiz onu çok sevdiler.”

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Töre ise etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada, “Filiz Tosyalı çok önemli bir çocuk hikayecisidir. Öğrencilerimiz onu çok sevdiler. Okulumuza gelişi bizleri mutlu etti. Teşekkür ederiz.” diyerek çiçek verdi.

📆 18 Ocak 2019 Cuma 15:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR