MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » YAZI TURAMI ATSAYDIK…
YAZI TURAMI ATSAYDIK…

Demokratik bir ülkede olması gereken oldu ve seçim yapıldı.


Halk hür iradesini kullanıp seçimini yaptı ve bu defa Mansur Yavaş dedi Ekrem İmamoğlu dedi,hani 24 yıl önce dediği gibi.

ani halka hizmet halka hizmet diyorsunuz ya siz her zaman Halkı kandirabilirsinizde dilinizden düşürmediğiniz Hakkı nasıl kandıracaksınız. Dünyada olmayan adalet var ya hani onun birde ilahisi var sizlerin pek bilmediği bu seferde o tecelli etmiştir belki ne dersiniz…


Kazanılmış bir hakkı hala hakkedenine teslim etmediniz,hergün seçim kazanan bir adayın MAZBATASINI hala vermediniz…


Bu halka’da Hakkada haksızlık etmektir. 16 milyona başkan olacağım diyen biri,ben hepimizin Başkanıyım diyen biri,çalmadık kapı,dokunmadık kalp bırakmayacağım diyen biri hizmet etmek istiyor bırakın da etsin beceremezse eğer halk gereken cevabı versin… Sizden bizden diyerek bir olan bizi bölmeyin bizler biz olarak çok mutluyuz bu vatan hepimizin vatanseverlik içerisinde yaşayan her halkı sevmek,her mezhebi benimsemek olanı olduğu gibi kabul etmektir. Bu vatana ihanet edenler zaten bu vatanın ne halkı nede milletindendir bu toprakların gerçek sahiplerinden hain çıkmaz bin yıldır çıkmadığı gibi..

Martın sonu Bahar mı olacak son Bahar mı olacak denemeden bilemeyiz,sizler 24 yıldır görev yapıyorsunuz ve herkesin demokratik hakkı olan seçilme hakkını kullandı bir başka aday kullandı seçildi.

Bırakın da Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Milyona Hizmet etsin .Bu fırsatı verin ve destek olun, çünkü sizlerde iktidar partisi olarak bunu 16 Milyona borçlusunuz..
Saygılarımla_ Nuray Yılmaz

📆 10 Nisan 2019 Çarşamba 00:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR