MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Yeni Doğan Bebeklere “hoşgeldin” Hediyesi
Yeni Doğan Bebeklere “hoşgeldin” Hediyesi

Pendik Belediyesi, ilçede yeni doğan bebekleri “Hoşgeldin” Hediyeleriyle karşılıyor. Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla Pendik Belediyesi tarafından  “Hoşgeldin Bebek” Hediyesi  veriliyor.

0-3 ay bebeklere yönelik başlatılan proje kapsamında  “Hoşgeldin Bebek” Hediye Kutusu hazırlandı.  Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen proje,  yeni bebek telaşı yaşayan ailelere destek olmak amacı taşıyor. İçinde bebekler için bakım, giyim ve temizlik ürünlerinin yer aldığı hediye setini almak için başvurular, internet üzerinden yapılıyor.

Mutluluklarına mutluluk kattı

Yeni bebek sahibi olan ve internetten başvuruda bulunan aileler, Pendik Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından ziyaret  edilmeye başlandı.   Kapısı çalınanlar arasında Tuğba Eydoğan gibi ilk kez anne olan ve eşini askere uğurlayan da vardı,  Asiye Karaatay gibi 8. çocuğunu kucağına alan da.  Pendik ailesine yeni katılan minik üyelere “hoş geldin” diyen ekipler  hediyelerini de takdim etti.  Hediye kutusunu  alan ve içindekileri inceleyen anneler de Pendik Belediyesine gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

Pendik’te ikamet şart  

“Hoşgeldin Bebek” hediyesi için Pendik’te yaşamak  gerekiyor.  Başvurulara ise  Pendik Belediyesinin resmi internet sitesi pendik.bel.tr  veya  yine Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan ailemicinhersey.com  üzerinden alınıyor.  Başvuruların incelenmesinin ardından  listeler oluşturularak aileler  randevuyla ziyaret ediliyor.

Paketin içinde neler var?

Hediye paketlerinin içinde 5’li yeni doğan set, 2’lü çorap, bebek bezi, ıslak mendil, dijital ateş ölçer, tırnak makası, biberon, emzik, battaniye ve havlu yer alıyor. Pakette ayrıca engelli öğrencilerin yaptığı fotoğraf çerçevesi ve Bebek Bakımı El Kitabı da bulunuyor.

📆 02 Kasım 2017 Perşembe 11:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR