MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”YEREL BASIN İLÇEDE”
”YEREL BASIN İLÇEDE”

Bölgemizin yerel basını Kartal (CHP) İlçe Başkanı Muammer Çelebiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

Kısa bir süre önce yapılan,Kongre neticesinde Kartal İlçe Başkanlığına seçilen Muammer Çelebi yerel basınla biraraya geldi..

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda katılan gazeteciler İlçe Başkanına ,sorular yöneltti ve Sayın Çelebi bu sorulara içtenlikle cevaplar verdi..

Türkiye gündeminde olan, siyasi olaylara ve mevcut hükümetin izledediği politikalara’da değinen Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi olarak en küçük birimimizden başlayıp,Başkanlığımıza kadar 2019 yılında olması planlanan seçimlere hazırlanıp,halkımıza Ülkemizde yaşanan olumsuz şeylerin olumlu olmadığını anlatacağız..
15 yıldır süren iktidarın Ülkeyi çektiği bataklıktan çıkarıp, Türkiye Cumhuriyetinin Atatürk’ün kurup bizlere emanet ettiği sistemiyle yönetmeye devam edeceğiz dedi..

Toplantıya katılan gazetecilerden gelen bir soru üzerine, Kartal İlçesiyle ilgili şunları söyledi;

Kartal ve diğer (CHP’li İlçe belediyeleri,iktidarın yanlı davranışları sonucu,tam anlamıyla istediklerini yapamıyor.. Büyük Şehir Belediyeleri kendinden olmayan İlçelerinin belediyelerine yeterli desteyi vermediği için Cumhuriyet Halk Partili belediyeler sanki bu işi yapamıyor izlenimi yaratılmaya çalışılıyor..

Kartalımız’dan doğan diğer dört beş İlçenin Ak Partili olan belediyelerin önüne hiçbir engel çıkmıyor ve işleri tıkır tıkır yürüyor.
Sayın Belediye Başkanımız Op.Dr. Altınok Öz göreve geldiği günden itibaren bunun mücadelesini veriyor..
Kartal’ın ortasından geçen tren yolu,Kartalı ortadan ikiye böldüğü için yükseltilerek viyadük haline getirilmiştir. Bu bizler için artıdır,son günlerde söylenti haline gelen viyadük’ün altında dükkanlar yapılacak projesini yaptırmayacağız,en azından Kartal baba geçidiyle yeni yapılan istasyon bölgesindeki alana dükkan yaptırmayacağız..
Nedenmi? Kartal halkının meydan, park ve boş alanlara ihtiyacı var bu viyadüklerin altına insanları hapsetmek ne kadar doğru ,işte bu yüzden bu projeye karşı çıkıyoruz dedi..

Kartal hepimizin sadece bizler Cumhuriyet Halk Partililer değil tüm siyasi Partililerinde Kartal için elini taşın altına koyması gerektiğini sözlerine ekledi..
Sayın Muammer Çelebi ve yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz…
Haber Foto;Nuray Yılmaz

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 

📆 24 Ocak 2018 Çarşamba 18:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR