MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ‘Yerel Yönetimlerde Yeni Eğilimler’ Semineri, Kartal’da Gerçekleştirildi
‘Yerel Yönetimlerde Yeni Eğilimler’ Semineri, Kartal’da Gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi; ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Bu eğitimler kapsamında son olarak personele yönelik ‘Yerel Yönetimlerde Yeni Eğilimler’ semineri düzenlendi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda ve Doç. Dr. Uğur Sadioğlu’nun konuşmacılığında gerçekleşen seminerde, Türkiye’nin ve Avrupa ülkelerinin yerel yönetim sistemleri masaya yatırıldı.

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen seminere, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Başkan Yardımcısı İmam Aydın, çok sayıda birim müdürü ve belediye personeli katıldı.

Demokrasi ve Özgürlüklerde Yerel Yönetimlerin Önemi

Seminerde, Doç. Dr. Uğur Sadioğlu, Türkiye’nin ve Avrupa ülkelerinin yerel yönetim tarihlerini ve sistemlerini karşılaştırmalı olarak ele aldı.

Demokrasi, özgürlük ve eşitlik kavramlarında yerel yönetimlerin rolünün önemine dikkat çeken Sadioğlu, Avrupa’da 2. Dünya Savaşı’ndan sonra demokrasinin yeniden inşasının belediyelerden ve yerel meclislerden kurulmasına dikkat çekti.

Seminerin devamında, katılımcılar ve konuşmacı Doç. Dr. Uğur Sadioğlu, yerel yönetim sistemleri hakkında fikir alışverişinde bulundu, katılımcılar merak ettikleri soruları Sadioğlu’na yöneltti.

📆 28 Haziran 2022 Salı 23:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR