MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » YIL SONU SERGİLERİ İLE KADINLAR EL EMEĞİ ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ
YIL SONU SERGİLERİ İLE KADINLAR EL EMEĞİ ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile açılan meslek edindirme kursları sergileri, Yakacık Kültür Merkezi ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde açıldı.

 

Sergi açılışlarına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resül Özdemir, Kartal Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Deniz, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartallı muhtarlar ve çok sayıda Kartallı katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, kadın emeğinin önemine değindiği konuşmasında “Bir kadını yetiştirmek, bir toplumu yetiştirmektir. Kadınlarımız ne kadar eğitimli ve bilgili olursa, yetişen nesil de o kadar bilgili ve eğitimli olur. Bizler Kartal Belediyesi olarak her zaman kadınların yanınızdayız “dedi. Kartal Halk Eğitim Müdürü Resül Özdemir ise yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Yapmış olduğunuz her ürün için ellerinize sağlık. Sizlerin hayatın içinde ve üretiyor olmanız, bizler için çok önemli. Ben Kartal Belediyesi’ne de bu çalışmada bize destek olduğu için teşekkür ediyorum.” Konuşmaların ardından “iğne oyası atölyesi, örgü atölyesi, halı kilim atölyesi, yağlı boya resim atölyesi gibi birçok dalda eğitim alan kursiyerlerin ürünleri, tek tek incelendi.

📆 09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR