MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » YÜKSEL ÇİFÇİ; 2009 RUHU İLE GELİYORUM
YÜKSEL ÇİFÇİ; 2009 RUHU İLE GELİYORUM

2009’da uzun yıllar sonra Kartal Belediyesini CHP’sine kazandıran Yüksel Çiftçi’ye yaptığı basın açıklamasında ilgi büyük oldu.

PROJELERİM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR 

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adaylık müracaatını yapan Yüksel Çiftçi, projelerini açıkladı.

 

2009 yılında CHP Kartal İlçe Başkanı olduğu dönemde Kartal Belediyesinin kazanılmasında önemli bir rol üstlenen genç siyasetçi Yüksel Çiftçi’nin adaylık açıklamasına Demokrat parti İstanbul il başkanı Adem İpek, Önceki Dönem MHP İl Genel Meclisi ve Refahiye hizmet gönüllüleri Başkanı Suat Çalışır, İYİ Parti il başkan yardımcısı Dursun Çolak, Genelkurmay’dan emekli Albay Hakim Orhan Önder, Kartal Eski Emniyet Müdürü ve Belediye Başkan Yrd Ergün Öztaner, Sanat Dünyasından Yüksel Çiftçinin kültür sanat koordinatörlüğünü yapan Tiyatrocu Enis Fosforoğlu, Seren Fosforoğlu ve Ünlü halk Ozanı Davut Sulari torunu Halk Sanatçısı Berrin Sulari,Kartal Belediye Başkan Aday adayları Doç.Dr Hüsnü Süslü,Mimar Oğuz Aykan, Ercan Güvenç’in yanısıra  çok sayıda partili ve Kartalspor taraftarları katıldı.

Salona Kartalspor taraftarının “Yüksel Çiftçi Başkan, Kartalspor şampiyon” tezahüratları ile giren Yüksel Çiftçi, ilçe başkanı Muammer Çelebi’nin açılış konuşmasının ardından ekibini tanıttı ve projelerini açıkladı..


KARTAL HAKKETTİĞİ YERE GELECEK
Kartal’ı hak ettiği yere getireceğini belirten Yüksel Çiftçi şunları söyledi: “2009’da Kartal Belediyesi’ni CHP’ye kazandıran ilçe teşkilatı başkanıyım. Yeniden bu ruhu göndere çekmek için Kartal Belediye Başkanlığı’na aday oluyorum. Kartal’ı kültür ve sanatın başkenti yapacağız. Kartal SSK Hastanesi’nin yerine Kartal Tıp Merkezi’ni inşa edeceğiz. Sahil yolu ve demiryolu arasında bulunan bölümde kentsel dönüşümü hızla gerçekleştireceğiz. Kartal’da çocuklarımızın yaz kış rahatlıkla güvenle oynayabileceği parklar inşa edeceğiz. Kartal Stadı’nı eski yerine 20 Bin kişilik olarak daha modern bir şekilde yapacağız ve Kartalspor’u amatörden alıp yeniden en üst liglere taşıyacağız. Bunun için yanımıza Kartalspor’un efsane başkanı Ergun Öztaner’i de aldık. Kartal’da modern hayvan barınakları ve hiç olmayan kedi evlerini kuracağız”

YÜREKLERİNİZE TALİBİM

Kartal’lıyım,sizden biriyim ve yüreklerinize talibim. Kartal’ın sokaklarında büyüdüm, plajlarından denize girdim, yazlık sinemalarına gittim, burada okula gittim içinizden biriyim, sizin çocuğunuzum Kartal’ı beraber yöneteceğiz dedi ve Anne ve babasının ellerini öperek hayır duasını alan Yüksel Çiftçi konuşmasını “Kendimi Kartallılara emanet ediyorum” diyerek bitirirken salondan büyük alkış aldı.

Galeri
📆 29 Ekim 2018 Pazartesi 11:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR