MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “YÜKSEL ÇİFTÇİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ”
“YÜKSEL ÇİFTÇİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ”

ÇİFTÇİYE MUHTARLARDAN BAŞARI VE DESTEK TEMENNİLERİ

Cumhuriyet Halk partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Yüksel Çiftçi,Kartal’da bulunan Özsüt Cafede Muhtarlarla bir araya geldi..

29 Kasım 2018 perşembe saat:10;00’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıda ,Kartalın mahalle muhtarları ile Kartal’ın sorunlarını konuşan Yüksel Çiftçi,Muhtarlar Devletimizle halkımız arasında bulunan birer köprüdür dedi ve sözlerine devam etti.


Muhtarlarımız görevleri gereği tüm gün halkımızın içerisinde dolaştıkları için Kartal’ımızın,her sorununa vakıflardır.
Bizlere düşende onlardan bu bilgileri alıp en kısa zamanda çözüm odaklı sonuçlar sağlamaktır.
Hep söylediğimiz gibi biz Kartal’ın sokaklarında büyüyen,Çeşmelerinden su içen kısaca Kartal’da Kartal’lılarla beraber büyüyen bir kardeşiniz olarak Kartal’ı yönetmeye talibiz.

Son olarak şunu söylemek istiyorum Muhtarlarımızla ,Sivil Toplum Örgütlerimizle ,Derneklerimizle el ele verip bir çözüm halkası oluşturacağız ve Kartalımızı daha modern bir Kent haline getirip birlikte yaşayacağız dedi..


Toplantıya katılan muhtarların arasında,Cevizli mahallesi muhtarı Memiş Dikilitaş,Cumhiriyet mahallesi muhtarı Mustafa Koç,Çavuşoğlu mahalle muhtarı Arif Koç,Esentepe mahallesi muhtarı Recep Elvan,Gümüşpınar mahallesi muhtarı Miktad Gürsel,Hürriyet mahallesi muhtarı Ferhat Arslan,Karlıktepe mahallesi muhtarı Dursun Sınırtaş,Kordonboyu mahallesi muhtarı Arzu Keskin,Orhantepe mahallesi muhtarı Zeki Dağ,Soğanlık orta mahallesi muhtarı Salim Çoşar,Topselvi mahallesi muhtarı Ramazan keklik,Uğur Mumcu mahallesi muhtarı Soner Eker,Yakacık Çarşı mahallesi muhtarı Sabahattin Çetin Turan,yakacık Yeni mahallesi muhtarı İlhan Düzülütaş,Yalı mahallesi muhtarı İsa Durmuş,Yukarı mahalle muhtarı Ünal Özuğurlu ve Yunus mahallesi muhtarı Ahmet Soylu vardı.
Kask Yönetiminden Adnan Balcı’nın da katıldığı toplantıda Muhtarlarında sorularını yanıtlayan Çiftçi ‘ye Muhtarlardan gelen Başarı ve destek temennileri , çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı son buldu..

Galeri
📆 29 Kasım 2018 Perşembe 21:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR