MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Yüksel: Gönülleri almaya geldim
Yüksel: Gönülleri almaya geldim

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, karlı ve soğuk havalara rağmen seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürdü. Yüksel, seçim çalışmalarına Çavuşoğlu ve Yunus Mahallelerinde devam etti.


CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yüksel, güne CHP Çavuşoğlu Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle buluşarak başladı. Burada parti emekçileri ile sohbet eden Yüksel, ardından mahalle esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yüksel, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm yollarını ve projelerini anlattı. Yüksel’in ziyaretleri Rize İkizdere Kıraathanesi, Artvinliler Dernek Lokali, Çavuşoğlu Spor Kulübü, Boşnaklar Kahvesi ve Çavuşoğlu Mahalle Muhtarlığı ile devam etti.
Çavuşoğlu Mahalle’sinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Yunus Mahalle’sine giden Yüksel, burada İYİ Parti mahalle seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Gökhan Yüksel, “Ben gönüller almaya geldim. Kartal’da doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak Kartal’ın sorunlarını çok iyi biliyorum. Belediye meclis üyeliği ile başlayan yerel yönetimler tecrübesinde; encümen üyeliği, encümen başkanlığı, belediye başkan yardımcılığı ve Büyükşehir meclis üyeliği gibi belediyecilikteki bütün kademelerde görev aldım. Belediye başkanlığına ve Kartal’a hizmet etmeye hazırım. Sizden desteğinizi istiyorum.” ifadelerini kullandı. Yüksel’in Yunus Mahalle’sindeki ziyaretleri Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği ve Tokat Almus Gölgeli Beldesi Derneği ile devam etti. 

📆 25 Şubat 2019 Pazartesi 22:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR