MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » YUNANİSTAN’DAKİ YANGIN SÖNER DE YA BEYİNLERDEKİ YANGIN?
YUNANİSTAN’DAKİ YANGIN SÖNER DE YA BEYİNLERDEKİ YANGIN?

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde komşumuz Yunanistan’da büyük bir yangın felaketi meydana geldi. Yürekleri yakan bu yangında çocuklar ve yetişkinlerin yanı sıra bir çok hayvan da öldü.

Yaşanan felaketin boyutları oldukça büyük, hem maddi hemde manevi olmak üzere zarar içler acısı. Hal böyle olmasına rağmen bazı kendini bilmez ırkçı aklıevvleer sosyal medya hesaplarından insanlık dışı sloganlar attılar.
Orada çocuklar öldü, orada insan öldü ne önemi vardı ne milletinden olduğunun, dininin yüzyıllarca aynı coğrafyada iç içe yaşadığımız, yemeğinden tutunda müziğine kadar bir çok şeyimiz neredeyse aynı olan Yunanistanlı komşularımıza ilk koşması gereken bizler ken onlar ne yaptı ateşin bol olsun Yunanistan, keşke daha fazla insan ölseydi gibi acımasız söylemlerde bulundular. Ben kendi adıma utandım insanlığımdan…

Hadi bizimkiler diyelimki ırkçılık adı altında bu insanlık dışı şeyleri yaptılar, ya Yunanistanda yaşayan bir papazın açıklamasına ne demeli Yunan Başbakan’ı Çipras ateist olduğu için çıkmış bu yangın,öyle diyor hazret, demekki bu yobazlık heryerde oluyor sadece bizim Ülkemizde yokmuş bu yobazlardan.
Sen ne biliyorsun da Allah’ın adına fetva veriyorsun hem Allah o kadar adaletsiz mi? bir insan kendine inanmıyor diye yüzlerce insanı cayır cayır yakıyor..???

Bizlere ne oldu anlamıyorum, insani duygularımızı kaybettik resmen daha çok geçmedi üzerinden 19 yıl önce bizim yaşadığımız Gölcük deprem felaketinde o keşke daha fazla ölsün dediğiniz Yunanlılar ilk onlar koşmuştu bize yardıma siz ozamanlar hiç duydunuzmu oh iyi olmuş ölsün Türkler , keşke heryer yıkılsaydı diyenleri duydunuzmu??? ben duymadım…İnsanlık evrensel bir duygudur hiç bir dil bilmesen bile, dünyanın öbür ucuna gitsen bile sadece bakışlarınla karşındakine ne istediğini anlatabilirsin, eğer gözlerinde hala biraz insanlık kaldıysa tabi…
Bizim ahlaki kültürümüzde ne var gel ne olursan ol gel, şimdilerde ne diyorlar oysa öl sen müslüman değilsen, Türk değilsen öl…bumudur yani???
Son tahlilde nacizane tavsiyem karıştırın bakalım çekmecelerinizi, dolaplarınızı belki bir yerlerde biraz da olsa insanlık kalmıştır bir yerlerde….

NURAY YILMAZ

📆 27 Temmuz 2018 Cuma 23:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR