MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ZEKİ ARSLAN’A SORDUK; KARTAL İYİ PARTİDE NELER OLUYOR…
ZEKİ ARSLAN’A SORDUK; KARTAL İYİ PARTİDE NELER OLUYOR…

Kartal’ın sevilen simalarından Siyasetçi ve Mali Müşavir Zeki Arslan’a İYİ Parti Kartal’da neler oluyor sorduk…


Neden peki Zeki Arslan ?


Çocukluğunu, gençliğini ve tahsil hayatını Kartal’da yaşamış, Kartal’da büyümüş ve Kartal’da siyaset hayatına başlamış olan Zeki Arslan’la İyi Parti Kartal’ı konuştuk.


Kendisi aynı zamanda İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığının kurucu delegesi, İyi Parti İlçe Başkan adayı, İyi Parti Kartal Belediye ve Milletvekili adayı olan Arslan sorularımıza içtenlikle cevap verdi.

İYİ PARTİ KARTAL’DA NELER OLUYOR ?

  • Teşkilatın kurulduğu günden son altı ay öncesine kadar hep İlçe’de olan biriyim…İlçe’de de kurucu Delegeyim aynı zaman da , bu süreçte dönem dönem adaylıklarım oldu(Milletvekilliği,Belediye Başkan adaylığı,Encümen Üyeliği adaylığı ve İlçe Başkan adaylığı)hal böyle olunca benimde İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığının şu anki durumu hakkında görüş belirtme hakkım doğuyor tabiki.

  • Evet, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı iyi olarak yönetilmiyoruz,son altı ayda üç beş ufak çalışma haricinde ortaya konacak bizde bu çalışmayı yaptık , partililerimize, Kartal halkımıza faydalı olduk diyebilecek elle tutulur bir durum yok şu an için.

  • ÜYE SAYISINDA BİR ARTIŞ OLDUMU ? YENİ YÖNETİM DÖNEMİNDE…
    *Üye sayımızda bir artış olmadı Yeni yönetim zamanında, hatta aksine azalma var, yeni ekledikleri üyeler varsa bile onlarda bizim partimize aidet duygusu taşımayan üyeler..
    Bu partiye gerçekten gönül vermiş üyelerimizde kırgınlık var biraz da..
  • Parti İlçe Başkanlığı çoğu zaman kapalı duruyor zaten, ama pandemi den, ama yaz mevsimi olduğu için her gün açık bir hali yok.
    Kadın Kollarımız haricinde çalışan ve gayret gösteren bir yönetici görmüyorum ben son zamanlar da, İlçe Başkan’ının yönetimi ile bir kopukluk içerisinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    25-30 kişi ile İlçe yönetmeye çalışıyorlar bu da olumsuz sonuçların doğmasına sebep oluyor…

  • ONBAŞILI VE YÖNETİMİN DE KÖTÜYE GİDİŞATMI VAR ?
    *Mevcut İlçe Başkan’ı Onbaşılı Başkan seçilebilmek için bir çok insana vaatte bulundu, iş sözü verdi, yapamayacağı ve hali hazır da yapamadığı bu sözler şu an başına dert oldu.
    Bir çok insan kırgın taraf geçti ve partiden uzaklaşmaya başladı. Yerine getirilmesi zor vaatlerin altında ezilmeye başlayan Başkan ne yapacağını şaşırdı.
    Kartal Belediyesi’nde iş sözleri verilen insanlar baktılarki öncelikler İlçe Yönetimindeki Yöneticilerin çocuklarına tanınıyor kırıldılar haliyle…

  • Hiçmi bişey yapılıyor derseniz, yapılan şeyler var tabiki de, mesela belirli yerlere gidiliyor, yönetim olarak tam kadro aşure falan yenmeye gidiliyor, Kartal Belediyesinin çeşitli etkinliklerinde falan boy gösteriliyor… Önemli olan İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı olarak bizler neler yapıyoruz ?

  • SEÇİME DAHA ÇOK VAR’IN RAHATLIĞINIMI YAŞIYORLAR SİZCE ?
  • Tabiki bunun da biraz rahatlığı var ama , seçim olsun olmasın biz yeni bir partiyiz ve çok çalışmamız gerekiyor.
    Bence Fuat Onbaşılı bu işi yapamıyor, kendi yönetiminde de kendisine muhalefet olan kişiler var, hadi bizler dışarıdan eleştiri yapıyoruz ama dedim ya kendi yönetiminde kendisine muhalefet olan insanlar var…
    Bizler le asla görüşmüyor, kendisini göremiyoruz ve ilçe mütemadiyen kapalı tutuluyor…

  • GEÇENLER DE BÖLGEMİZDE YAYIN YAPAN BİR YEREL GAZETE DE ONBAŞILININ KARTAL BELEDİYESİ İLE ARASININ İYİ OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ, SİZCE DE BÖYLEMİ ?
    *Evet bence de öyle, Kartal Belediyesi ile arası iyi değil şimdiki yönetimin ve Fuat Başkan’ın ve sadece bir gazete de değil bir kaç gazete de aynı iddialar yayımlandı ve kendisinin ve yönetiminin Belediye ile yaptıkları görüşmeler sonrasında istediklerini alamadıkları ve gerekirse Ak parti ile çalışırız iddiaları na cevap vermemesi de bu iddiaları güçlendiriyor.
    Kendisi biliyorunuz İstanbul İl Bşaknımıza da muhalifti, Sayın Başkan yapıcı olmaktan sa olmamayı tercih ederek partiyi zora sokma yolunda başarı ile ilerliyor.

  • Fuat Onbaşılı Başkan olduktan sonra sadece kendi adamları ve yöneticileri ile bir haberleşme ağı kurdu, bizlerin hiç bir şeyden haberi olmadı bazı şeylerden, az da olsa yaptıkları şeyleri bile duyamaz olduk.

  • OLASI BİR KONGREDE SİZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLURMUSUNUZ ?
  • Tabiki , ben adayım, kongre ne zaman olur bilmem ama ama olağan ama olapan üstü ilk kongrede ben İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına adayım.
    Dediğim gibi mevcut Başkan bu işi yapamıyor, eğer kendisi bu partiyi bir nebze seviyorsa İlçe Başkanlığı görevini hemen bırakması lazım diye düşünüyorum.

  • Sen Başkan seçildiğin günden bu güne ittifak ortağımız CHP ile aramızda uçurum olmaya başladı, beraber çalışamaz hale geldik, İYİ Parti Kartal’da ivme kaybetmeye başladı ve böyle giderse yakın bir zaman da var olan üye sayımızın çok altlarına düşmüş olacağız.
    Bir türlü uyumu sağlayamadığın Yönetimin de bile seni istemeyenler olduğu aşikar ve bu sorumluluk seni bir yere getirmez ve

  • 26.500 olan oy sayımızı düşürmeden lütfen görevi layıkıyla yapacak olanlara devretmen gerektiğini düşünüyorum…
    Ben dediğim gibi ilk Kongre de İlçe Başkanlığına adayım ve şu anki Başkan’ın ve Yönetimin yapamadıklarını yapmaya, İlçenin kapılarını tüm Kartal’a açmaya talibim…

  • Yeni bir partiyiz ama iktidar yolunda canla başla çalışacağıma,Partimi yancı parti olarak değil İktidarda bir parti olarak görmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum….

  • Sevgili Zeki Arslan’a bizlere bu açıklamaları yaptığı için teşekkür ettik ve yanından ayrıldık. Sayın Onbaşılı istifa edermi, çekilirmi bilmem ama İYİ Parti Kartal’da neler oluyor demeye bir süre daha devam edeceğiz gibi görünüyor…
Galeri
📆 24 Eylül 2020 Perşembe 18:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR