MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » 1.KARTAL ULUSLARARASI ŞİİR FESTİVALİ BAŞLIYOR
1.KARTAL ULUSLARARASI ŞİİR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Kartal Belediyesi uluslararası kültür-sanat etkinliklerine devam ediyor. 26-28 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 1.Kartal Uluslararası Şiir Festivali’nde yurt içi ve yurtdışında tanınmış şairler bir araya gelecek.

 

Filistin, Arnavutluk, Makedonya, İtalya, İran, İspanya, Yunanistan, Romanya olmak üzere Türkiye’nin de dört bir yanından şairler Kartal’daki şiir festivaline katılacak. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan festivalde şairler kendi şiirlerini okuyacak ve oluşturulan panellerde şiirleri hakkında bilgi vererek sanatseverlerle buluşacak. 1.Kartal Uluslararası Şiir Festivali kapsamında şair, yazar ve gazeteci Ahmet Oktay’da onur konuğu olarak festivale katılacak.

1.Kartal Uluslararası Şiir Festivali’ne

Naim Araydi (Filistin) – Uke Zenel Buchpapaj (Arnavutluk) Slave Gjorgjo Dimski (Makedonya), Vito Intini (İtalya), Behruz Kia (İran), Jaime B. Rosa (İspanya), Klety Sotiriadou (Yunanistan), Talpalaru Valentin (Romanya), Onur Akyıl (İzmir), Sina Akyol (İzmir), Muzaffer Kale (İzmir), Celal Soycan (Mersin), Zehra Betül Yazıcı (Bursa), Müesser Yeniay (Ankara) ve İstanbul’dan da Hüseyin Aslan, Kadir aydemir, Funda Bahçeci, İsmail Biçer, Metin Cengiz Ömer Lütfü Demircan, Enver Ercan, Dilruba Nuray Erenler, Haydar Ergülen, ali Rıza Gelirli Küçük iskender, Metin Kaya, Türkay Korkmaz, Altay Öktem, Yavuz Özdem, Nilay Özer, Sevilay Özyürek, Leyla Şahin, Hasan Uğur Taşcı, Erkut Tokman, İsmet Yalçın, Niyazi Yaşar katılacak.

Kartal Uluslararası Şiir Festivali 26- 28 Eylül tarihleri arasında Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapılacak.

📆 11 Eylül 2014 Perşembe 12:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR