MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ KARTAL’DA COŞKUYLA KUTLANDI
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ KARTAL’DA COŞKUYLA KUTLANDI
‘14 Şubat Sevgililer Günü’ Kartal’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kartal Belediyesi’nin Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlik, renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, birim müdürleri ve personelin de katıldığı etkinliklere Kartallılar yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Caddesi üzerinde Kartal Belediyesi tarafından kurulan Sevgililer Günü Hatırası fotoğraf panosu önünde vatandaşlar ücretsiz fotoğraf çektirdi. Kartallı vatandaşlara, çektirdikleri fotoğraflar ücretsiz verilirken karanfil de dağıtıldı.


“İnsanlarımız hep mutlu olsun”

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Ankara Caddesi’nde vatandaşlara karanfil dağıtarak Kartallıların Sevgililer Günü’nü kutladı. Yüksel, “14 Şubat Sevgililer Günü’nü Kartal’da halkımızla birlikte kutluyoruz. Bu sıkıntılı günlerde vatandaşlarımızla birlikte sıkıntılardan bir nebze de olsa bu etkinlikle kurtulmak istedik. Herkesin sevgi ve neşeli dakikalar yaşaması için böyle bir etkinlik düzenledik. Vatandaşlarımıza bir nebze sevgi ve mutluluk yaşatabildiysek, ne mutlu bize. Sevgililer Günü’nün, tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bizler, Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğinde Kartal’ımızda var olan sevgiyi daha da çoğaltmak istiyoruz. Ülkemizin hiçbir köşesinde mutsuz insanlar olmasın, herkes birbirine sevgiyle saygıyla yaklaşsın. Herkesin sevgililer gününü kutluyorum” dedi.

Sokakta aşk var

Kartal Belediyesi’nin ‘Sokakta Aşk Var’ sloganıyla eğlenen Kartallılar, sanatçıların ezgileriyle de keyifli dakikalar geçirdi. Bankalar Caddesi’nde gerçekleşen etkinlikte, canlı müzik, resim, cansız manken ve Kartallıların resimlerini çizen karikatür sanatçılarının çalışmalarıyla renkli ve neşeli anlar yaşandı.

19 Ek
Galeri
📆 15 Şubat 2017 Çarşamba 09:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR