MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Spor, Toplum » 15. GENELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
15. GENELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 15’incisi Kartalspor Halı Saha Futbol Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle başladı. Kartal Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Yarışmada Özel Kalem Müdürlüğü takımında yer alan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay da takımının kazanması için sahada ter döktü.

 

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan törenin açılış konuşmasında şunları dile getirdi: “Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, yoğun programı dolayısıyla açılış törenine katılamadılar, selamlarını ve başarı dileklerini iletiyorum. Birimler arası birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla geleneksel hale gelen Kartal Belediyesi Futbol Turnuvası’nı bu yıl da düzenledik. Sakatlık olmadan turnuvayı bitirelim. Unutmayalım biz büyük bir aileyiz, futbol kardeşliktir. Katılan 17 takımımıza da başarılar diliyorum.”

 

Konuşmanın ardından turnuvanın ilk maçı Özel Kalem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü takımları arasında oynandı. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt’un orta yuvarlak vuruşuyla başlayan turnuvanın ilk maçında Özel Kalem Müdürlüğü Zabıta Müdürlüğü takımını 2-1 yenerken, oynanan ikinci maçta ise Kartursaş Takımı Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü 9-0 yendi. Kura çekilişi sonucunda belirlenen gruplarda, 1.Grupta; Zabıta Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kartursaş Tic A.Ş, Hukuk İşleri Müdürlüğü yer alırken 2. Grup; Mali Hizmetler Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü, 3. Grup; Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Güvenlik), Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, 4. Grup; Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü takımlarından oluşuyor.

 

4 grubun yer aldığı 17 takımın katıldığı eleme sistemiyle bir ay sürecek olan ve toplamda 38 maçın oynanacağı turnuva, 27 Ekim Perşembe günü saat 18.00’da oynanacak final maçı ile sona erecek. Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara düzenlenecek törenle kupa ve madalyaları verilecek.
unnamed-13 unnamed-12 unnamed-11

Galeri
📆 27 Eylül 2016 Salı 17:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR