MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » 26. Osman Gazi’yi Anma Şenlikleri Kartal Meydanı’nda Gerçekleştirildi
26. Osman Gazi’yi Anma Şenlikleri Kartal Meydanı’nda Gerçekleştirildi

Bilecikliler tarafından her yıl düzenlenen Osman Gazi’yi Anma Şenlikleri’nin 26.sı, Kartal Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 26. Osman Gaziyi Anma Şenlikleri, iki gün boyunca renkli etkinliklere sahne oldu.

 

Yöresel sanatçılar eşliğinde gerçekleştirilen Osman Gaziyi Anma Şenlikleri ile ilgili açıklama yapan Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam, “Bu sene 26.sını Kartal Meydanı’nda düzenlediğimiz Osman Gazi’yi Anma Şenlikleri’nin amacı, Bilecikli hemşerilerimizi bir araya toplamak, onları kaynaştırmak ve Bilecik’imizin güzelliklerini, örf ve adetlerimizi tanıtmak ve Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’yi anmaktır.

 

Türkiye’nin her yerinden Bilecik’i seven dostlarımız, hem reklam hem de katkı sağlamak ve bu güzel organizasyonda yer almak isteyenler, bu yıl Kartal Meydanı’na gelmiştir. Bizim bu organizasyonu yapmamızda emeği geçen, geçtiğimiz yıl Türkmen Beyi seçtiğimiz Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Kartal Meydanı’nda gerçekleşen Osman Gazi’yi Anma Şenlikleri’ne Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Efrahim Deveci, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal CHP İlçe Yöneticileri ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı. Bu yıl Oba Beyi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker seçildi.

osmangazi-anma-senlikleri-kartal-belediyesi-2

Kartal Belediyesi’nin katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz adına verilen teşekkür plaketini ise Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülceman Fidan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı. Bilecikliler Derneği yöneticileri, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Efrahim Deveci ve Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin’e de şenliğe yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket takdim ettiler.

 

Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan, yaptığı açıklamada, şenliği çok anlamlı bulduğunu söyledi. Fidan, “Kartal Meydanı’nda Bilecikli kardeşlerimizin buluşmasından dolayı çok mutluyuz. Tarihimizi unutmamamız çok önemli.. Kartal Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, bu gibi etkinliklere değer vermekte, yapılacak olan etkinliklerde elinden geldiğince yardım etmektedir” dedi.

Galeri
📆 17 Haziran 2014 Salı 12:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR