MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » 30 Ağustos’ta Gökyüzü Bandosu’ndan bir ilk
30 Ağustos’ta Gökyüzü Bandosu’ndan bir ilk

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, gökyüzünde ellerinde enstrümanlarla asılı 20 bandocu, metrelerce yükseklikte muhteşem bir görsel şölene imza attı. O anlar havadan görüntülenirken Türkiye’de ilk kez sergilenen özel gösteri, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
Beylikdüzü Belediyesi bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları’na dev kortejle start verdi. Klasik otomobil sahipleri ve hayvansever vatandaşların da eşlik ettiği yürüyüşe, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, farklı partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte barış ve sevgi mesajlarının yanı sıra demokrasi ve Cumhuriyet coşkusu en üst seviyede yaşandı. Renkli görüntülere sahne olan metrelerce uzunluktaki kortej, etkinlik alanına ulaştığında vatandaşları marşları göklere çıkaran Gökyüzü Bandosu karşıladı.

 
Dev kortej ve Gökyüzü Bandosu havadan görüntülendi
Gökyüzünde ellerinde enstrümanlarla asılı 20 bandocu metrelerce yüksekte muhteşem bir performansa imza attı. Etkinlik Drone ile havadan görüntülenirken, müzisyenlerin görsel şöleni büyük beğeni topladı. Vatandaşlar ilk kez şahit oldukları anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Özel gösteri Türkiye’de ilk kez yapıldı.

 
“Türkiye’nin en güzel enerjisi şuan burada”
30 Ağustos’un tarihte büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Barış ve Sevgi Buluşmaları’mızın ilk gününü burada bütün vatandaşlarımızla yaşıyoruz. 30 Ağustos Kurtuluş Mücadelemizin son sözünün en kuvvetli şekilde söylediği tarihtir. Biz o tarihten itibaren Cumhuriyet gibi en önemli değerimizi elde ettik. Umuyorum Cumhuriyeti en güzel değerleriyle yaşatacağız. Burada bunun cevabı var diye düşünüyorum. Türkiye’nin en güzel enerjisi şuan burada” dedi.

📆 31 Ağustos 2016 Çarşamba 11:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR