MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » 5.Ulusal Briç Turnuvası Kartal Belediyesi’nde gerçekleştirildi
5.Ulusal Briç Turnuvası Kartal Belediyesi’nde gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi, Türkiye Briç Federasyonu ve Kartal Briç Spor Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen “5. Kartal Belediyesi Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası”, Kartal’da yeni belediye binasının giriş salonunda çok yoğun katılımla yapıldı.

 

Turnuvaya Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan ve birçok briç oyuncusu katıldı. Turnuvanın açılışında turnuvaya 5 yıl üst üste katılarak turnuvayı onurlandıran Milli Takım oyuncularından Nafiz Zorlu, Süleyman Kolata, İsmail Kandemir ve Tezcan Şen’e Kartal Belediyesi tarafından onur plaketi verildi.

 

unnamed (3)

Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Belediye ailesi olarak yarışmacılara şans dileyerek, “Bu yıl 5. gerçekleştirilen briç oyununa katkılarını eksik etmeyen Kartal Belediyesi, briç sporunu sevenlerin her zaman yanında olacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi. Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, “Briçin ustalarını Kartal’da daha iyi bir mekanda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm bu olanakları bize sunan sosyal belediyecilik kapsamında oyunların kralı olarak bilinen briç sporuna verdiği destekten ötürü Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz’e briç sporcuları adına teşekkür ederim. Türkiye Briç Federasyonu SARI (birinci sınıf ) Master Point turnuvalar kategorisine “Kartal Belediyesi Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası” adını altın harflerle yazdırmıştır.” dedi.

 

Bricin ustalarını Kartal da buluşturan Altın Master Point (Birinci sınıf) turnuva kategorisinde oynanan turnuvaya 244 sporcu katılarak 8 saat 2 seans halinde kıyasıya mücadele etti.

Bricin ustalarının yoğun ilgi gösterdiği turnuva sonucunda yedi dalda birinci gelen oyunculara kupa ve altın ödülü verildi.

 

Turnuva 1. leri Coşkun Kadakal – Mesut Tunca’ya ödülünü Kartal Belediyesi Başkan vekili Gülcemal Fidan
Turnuva 2. cileri Hakan Peyret – Erdoğan Kaya’ya ödülünü Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer
Turnuva 3. leri Nafiz Zorlu – Sarper Uslupehlivan’ın ödülünü Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan
Senyör birincileri Sıtkı Çakmak- Mahmut Birışık’a ödülünü Milli oyuncu İsmail Kandemir
Bayan birincileri Ferda Balcıoğlu -Nilgün Kotan’a ödülünü Milli oyuncu Süleyman Kolata
Miks birincileri İpek Başarır – Ekrem Serdar’a ödülünü Milli oyuncu Nafiz Zorlu
Genç birincileri Ilgaz Çiftçi – Arda Kabaca’ya ödülünü Habib Bayram verdi.

Galeri
📆 29 Aralık 2014 Pazartesi 12:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR