MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » 6 İLDE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
6 İLDE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 48 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Soruşturma kapsamında oyuncu İlker Aksum serbest bırakılırken, diğer illerde gözaltına alınan şüpheliler sırayla İstanbul’a getirildi.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü oyunculara uyuşturucu madde pazarlayıp yer temin eden bir şebekenin çökertilmesi için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 yıl süren teknik ve fiziki takiplerin ardından sabah saatlerinde 6 ilde 60 adrese yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. İstanbul başta olmak üzere Ankara, Muğla, İzmir, Ordu ve Aydın’da düzenlenen operasyonda 48 kişi gözaltına alındı. “Uyuşturucu kullanmak” ve “yer temin etmek” iddiasıyla gözaltına alınan 48 kişi arasında oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Şahin Irmak, İlker Aksum, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut ve Özge Özpirinçci ile solist Koray Candemir’in de bulunduğu öğrenildi. Hakan Yılmaz ve Özge Özpirinçci Bodrum, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın ve Kargo Grubunun solisti Koray Candemir ise Çeşme de gözaltına alındı. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ankara’da, Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım ise Kuşadası’nda gözaltına alınarak yapılan sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Bodrumda gözaltına alınan Hakan Yılmaz, emniyet getirilişi sırasında gazetecilerin ‘niçin gözaltına alındınız?’ sorusu üzerine, “Valla bilmiyorum herhalde ifademize başvuracaklar, birazdan öğreniriz sizinle de paylaşırız” yanıtını verdi. Yılmaz, ‘Uyuşturucu kullanıyor musunuz? sorusuna ise “Hayır” yanıtını verdi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan oyuncu İlker Aksum akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

📆 06 Ağustos 2013 Salı 10:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR