MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Kültür-Sanat, Manşet » 7 Bölgeden Müzik ve Dans Şöleni
7 Bölgeden Müzik ve Dans Şöleni

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Gösteri Sanat Topluluğu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla CRR’yi dolduranlara unutamayacakları müzik ve dans şöleni sundu.
İstanbul’u engelli vatandaşlarımız için de daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm projelerini engelli vatandaşlarımızın standartlarına uygun şekilde yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda (CRR) muhteşem bir gece hazırladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Gösteri Sanat Topluluğu’nıu 7 bölgemizden dans ve müzik örnekleri sunduğu gecede, salonu dolduran engelli vatandaşlarımız ve aileleri doyasıya eğlendi.
İstanbul Büyülşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük’ün de katıldığı şölen salonu dolduranlar tarafından beğeniyle izlendi. Şölenden sonra konuşan Hüseyin Eren, salonu dolduran engelli vatandaşlarımız ve ailelerine Başkan Kadir Topbaş’ın selamını ileterek, “Gösterdiğiniz performanstan çok etkilendim. Sabahki programda da sizi izlemiştim ve bu gece söylediğiniz şarkılardan farklı şarkılar söylemiştiniz. Repertuarınız çok genişmiş. Sizi yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.
Hüseyin Eren ve diğer protokol katılımcıları gecede görevev alan tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Gösteri Sanat Topluluğu üyelerine çiçek hediye etti.

Etiketler:
📆 04 Aralık 2013 Çarşamba 09:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR