MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » 9 Haftadır Devreden Süper Loto Rekora Koşuyor
9 Haftadır Devreden Süper Loto Rekora Koşuyor

9 haftadır devreden Süper Loto ikramiyesi rekora koşuyor.
Geçtiğimiz hafta 6 bilenin çıkmaması üzerine devreden Süper Loto ikramiyesi vatandaşların iştahını kabarttı. 9 haftadır devreden Süper Loto’nun 23 milyon TL’ye yaklaştığını duyan vatandaşlar, yakınlarında bulunan loto bayilerine giderek şansını denedi. Gişeye gelen vatandaşların bazıları cihazın şansına oyunu bırakırken, bazıları ise uzun süre kolonları doldurmakla uğraştı.
Bakırköy Nimet Abla Milli Piyango Gişesi’nde çalışan Mahmut Selçuk, “Satışlar gayet iyi. Süper Loto’nun şimdiki ikramiyesi 20 milyona ulaştı. Yarına kadar bu ikramiyenin 23 milyona kadar ulaşması bekleniyor. Bugün Süper Loto’nun günü olmamasına rağmen yoğun bir ilgi var. 9 haftadır devrediyor ve kimse bu kadar devretmesini beklemiyordu. Böyle devam ederse yılbaşı büyük ikramiyesini geçme durumu da var” dedi.
SÜPER LOTO İKRAMİYESİ VATANDAŞLARIN HAYALLERİNİ SÜSLÜYOR
“Süper Loto ikramiyesini kazanırsam evi olmayanlara yardım etmek istiyorum” diyen Mikail Küçükoğlu, “Eğer ben kazanırsam, benim gibi olan çok garibana yardım etmeyi düşünüyorum. Evi olmayıp ihtiyacı olanların çoğuna yardım etmek istiyorum. Önce bana bir ev alacağım, ondan sonra hepsini dağıtacağım” diye konuştu.
Maddi yetersizlikten dolayı eşi tarafından terk edildiğini söyleyen Zeki Kuru, “Süper Loto ikramiyesi bana vurursa belki eşim geri döner. Maddi sıkıntılardan dolayı beni bırakıp giden eşim eğer ikramiye bana gelirse geri döner” şeklinde konuştu.
Nimet Abla gişelerinin uğurlu geldiğini belirten Işıl Sipahioğlu ise, ”Süper Loto’yu geçtiğimiz haftalarda da oynadım, sürekli olarak birer numara farkla kaçırdım. İnşallah nasip olur da bize çıkar, biz de etrafımızdaki kişilerle beraber sevinç yaşarız. Bu gişe bana uğurlu geliyor. Ben Antalya’da oturuyorum, ne zaman İstanbul’a gelsem burada oynuyorum” ifadelerini kullandı.

📆 11 Şubat 2016 Perşembe 12:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR