MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » 94 YILLIK DEV ÇINARIN GENÇLİK KOLLARINA ADAY TOLGA GÖKÇE
94 YILLIK DEV ÇINARIN GENÇLİK KOLLARINA ADAY TOLGA GÖKÇE

94 Yıllık Dev Çınarın Gençlik Kollarına  Aday Tolga Gökçe

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal  İlçe Gençlik Kolları’nda seçim heyecanı başladı. Önümüzdeki günlerde yapılacak seçim öncesi adaylık ilanları başlarken ,  bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kartal   Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Tolga Gökçe  adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığında gerçekleşen Adaylık açıklmasında partililer bir araya geldi..

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı Adaylık açıklamasında bulunan Tolga Gökçe Nazım Hikmetin ”Yarin yanağından gayrı dizeleriyle başladı”

Tolga Gökçe şunlara değindi;

BİRİZ BÜTÜNÜZ BİRLİKTEYİZ

Bu pazar akşamını bizlere ayıran ve coşkumuza ortak herkeze yürekten teşekkür ediyorum hepiniz hoşgeldiniz..

Değerli yol arkadaşlarım sizlere kendimi kısaca tanıtmak istiyorum .İsmim Tolga Gökçe 1989 Kadıköy doğumluyum Aslen Eskişehirli olup yaklaşık olarak partimize 8 yıldır aktif görev yapmaktayım..Anadolu üniversitesi elektironik haberleşme mezunuyum.Daha önce bir dönem Kartal Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım ve yine Kartal Gençlik Kollları Başkanlık Adaylığımı Açıklamak için Karşınızdayım..

BU PARTİDE GÖREV YAPMAK BİZLERE ONUR  VE GURUR  VERİR

Uzun yıllardır partimizi İktidar yapmak gayretiyle emek sarfettik.

Toplumun hiçbir  kesimini ayırmadan tıpkı Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlunun ifade ettiği gibi toplumun herkesimine dokunabilmek için Adayım..

”MAKAM KAVGASI DEĞİL VATAN KAVGASI VERMEK İÇİN ADAYIM”

Bizler Gençliğini haftanın üç günü adliye koridorlarında geçiren gençleriz,bizler atanamayan öğretmenleriz,bizler hakları gasp edilen tekel işçileriz, bizler rant için kesilen zeytin ağaçlarıyız, bizler avm için yıkmaya çalıştıkları gezi parkıyız.

İşte  biz tüm bağımsızlıklara karşı durabilmek  için adayız,adalet için faili meçuller için  adayız, haktan yana halktan yana emekten barıştan sevgiden yana karekterli bir iktidar yaratabilmek için adayız..

Ve bu sebeple umutsuzluğa, yılgınlığa ve teslimiyete izin vermeden ,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ,Şerife bacının Şeh Bedretti’nin ,Pirsultan Abdalla’rın,Köroğlu’nun bugüne ulaşan ve hiç şüphe yokki yarına ulaşacak olan sesleri olmak için adayım..

Tolga Gökçe açıklamasını Yaşar Kemalin birdil bulacağız dizeleriyle tamamladı..

Başarılar dileriz..

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

 

Galeri
📆 26 Kasım 2017 Pazar 21:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR