MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Sağlık, Toplum, Yaşamın İçinden » Zabıta kontrollü sosyal hayat denetimlerini sürdürüyor
Zabıta kontrollü sosyal hayat denetimlerini sürdürüyor

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Emniyet Ekipleri işyerlerine yönelik kontrollü sosyal hayat denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, iş yeri sahiplerini temizlik, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıyor.

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Emniyet Ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler iş yeri sahiplerini temizlik. Maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıyor. Uygunsuz iş yerlerine eksikliklerini yerine getirmeleri için 1 hafta süre veriliyor.

Verilen sürede eksiliklerini yerine getirmeyen iş yerlerine Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanıyor. Ekipler ileri ki zamanlarda kahvehane, oyun eğlence yerleri, sinema salonları, hamamlar, yüzme havuzları, dernek lokalleri ve taksi duraklarına yönelik denetimlerini gerçekleştirecek. 

Galeri
📆 15 Ağustos 2020 Cumartesi 09:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR