MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, İlçeler, Manşet, Spor, Toplum » FİLENİN SULTANLARI İÇİN TEK YÜREK
FİLENİN SULTANLARI İÇİN TEK YÜREK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya yolunda bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Saat 21.00’de başlayacak olan yarı final mücadelesi için nefesler tutuldu. Filenin Sultanları’na destek olmak isteyen İstanbullular ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri Kültür AŞ, Spor İstanbul ve Metro İstanbul tarafından kurulan dev ekranlarda yarı final heyecanına ortak olacak.

OLİMPİYAT RUHU FESTİVAL PARK KADIKÖY’DE YAŞANIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ, Spor İstanbul ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin iş birliğiyle düzenlenen etkinliklerle İstanbul’da olimpiyat ruhu ve heyecanı ilk günden beri Festival Park Kadıköy’de yaşanıyor. Dev ekrandan olimpiyatlardaki kıyasıya yarışları takip eden spor severler, canlı yayınlar ve çeşitli etkinliklerle unutulmaz anlara tanıklık etti.

Festival Park Kadıköy’de günlerdir süren olimpiyat heyecanı bu akşam A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yarı final mücadelesinde ise zirveye ulaşacak. Saat 21.00’de başlayacak olan mücadele için tüm hazırlıklar tamamlandı. P&G’nin ana destekçi olduğu, Kızılay İçecek ve Eurosport’un katkılarıyla gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, her yaş grubundan sporseverler ve aileler için çeşitli spor aktiviteleri sunulacak. Alanında uzman konuşmacılar tarafından verilecek spor seminerleri, katılımcılara yenilikçi deneyimler sunacak ve yaratıcı atölyeler, heyecan verici yarışmalar ve zengin yeme-içme alanları da etkinlikler boyunca devam edecek.

Festival Park Kadıköy’de olimpiyat heyecanını en canlı şekilde yaşamak ve spor aktiviteleriyle keyifli bir gün geçirmek için Radar Türkiye uygulamasından ücretsiz kayıt yaptırılabilecek.

METRO İSTANBUL’DAN YARI FİNAL HEYECANINA ÖZEL GÖSTERİM

A Milli Takımlarının uluslararası arenada gösterdiği başarıların heyecanını özel gösterimler ve etkinliklerle yaşatan Metro İstanbul, bu kez de Filenin Sultanları’nın yarı final heyecanına ev sahipliği yapacak. Bu akşam İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımını yalnız bırakmak istemeyen ve olimpiyat ruhunu yaşamak isteyenler, Metro İstanbul Esenler Yerleşkesi’nde bir araya gelecek.

Filenin Sultanları için tek yürek olacak olan İstanbullular, İtalya ile verilecek olan yarı final mücadelesini patlamış mısır, sıcak ve soğuk içecek ikramı ile dev ekrandan izleyecek. Metro İstanbul Esenler Yerleşkesi’nde yarı final mücadelesini izlemek isteyenler, İstanbul Senin uygulaması üzerinden ücretsiz kayıt yaptırabilecek.

📆 08 Ağustos 2024 Perşembe 13:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR