MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Şile, Toplum » Şile’de Kardeş Belediye İşbirliği ile Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
Şile’de Kardeş Belediye İşbirliği ile Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın talimatları doğrultusunda ve Şile Belediyesi ile Tuzla Belediyesi işbirliğiyle başlatılan çevre temizlik çalışmaları ilçe genelinde hız kesmeden sürdürülüyor.

Belediyeler Arası İşbirliği ve Dayanışmaya Güzel Bir Örnek

Şile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Tuzla Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Şile’nin dört bir yanında yoğun bir ot biçme faaliyeti gerçekleştiriyor. Bu işbirliği, belediyeler arası birlik ve dayanışmanın başarılı bir örneğini teşkil ediyor.

Başkan Kabadayı: “Halkımıza Hizmet için Gücümüzü Birleştirdik.”

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Şile halkının daha temiz ve yeşil bir ilçede yaşaması için ortak yaşam alanlarını temizlemeye ve yeşillendirmeye devam edeceğiz. Tuzla Belediyemizin Park ve Bahçeler Şefliği bugün bizlere destek olmak için ilçemize geldi. Bu vesileyle Tuzla Belediye Başkanı Sayın Eren Ali Bingöl’e, Eren Kardeşim’e, çok teşekkür ediyorum. Belediyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği en iyi şekilde kullanarak halkımıza hizmet edeceğiz. Tuzla ve Şile Belediyeleri olarak el ele vererek başlattığımız temizlik çalışmaları ile imecenin ve dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterdik. Katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Şile’nin Çevresel Değerleri Koruma Altında

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliği tarafından yürütülen çalışmalarla, Şile’deki yeşil alanların temiz, düzenli ve sağlıklı olması hedefleniyor. Bu çalışmalar kapsamında Tuzla Belediyesi işbirliğiyle toplam 40 personel ile ot biçme faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

📆 24 Ağustos 2024 Cumartesi 12:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR