MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP ‘DEN VAHŞİ CİNAYETE TEPKİ
CHP ‘DEN VAHŞİ CİNAYETE TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl gençlik kolları başkanlığı olarak, 3 gün önce vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil için Edirne kapı surlarda basın açıklaması yapıldı..


Açıklamayı ,CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Hatice Selvi Dursun ,CHP İstanbul İl gençlik kolları başkanı Erdem Kara yaptı.
Çok sayıda Kadın ve gencin katıldığı basın açıklamasında cinayet sloganlar ile kınandı ve protesto edildi ..

KATLEDİLEN KADINLAR İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ

İstanbul’da vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil hakkında açıklama yapan Hatice Selvi Dursun ” Ayşenur Halil, İkbal Uzuner gencecik 19 yaşında iki kardeşimiz ailesine sabırlar diliyorum. Seçim sadece ekonomik kriz ve hayat pahalılığı nedeniyle değil, ülkenin bazı kesimlerinin can güvenliğinin kalmadığı için de şarttır. Öfkemiz, kan donduran bu olaya zemin hazırlayan düzenedir. Öfkemiz ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde 5 hastane kaydı olan, hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı şeklinde polis kaydı olan ve intihara teşebbüsten de yine kaydı olan bir ruh hastasını sokaklara salan sistemedir ifadesini kullandı.

ERDEM KARA ,BU VAHŞETE ÇANAK TUTANLAR UTANMALILAR

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl gençlik kolları başkanı Erdem Kara, iki gencecik kardeşimiz vahşice katledildi .Dışarıda olmaması gereken bir cani tarafından. Bu caniler zamanda ceza alınsaydı ve tedavi edilseydi şu anda İkbal ve Ayşenur kardeşimiz yaşıyordu .Asıl utanması gerekenler utanmıyor ve bu vahşete sessiz kalıyorlar .Artık bu katliamlara dur diyeceğiz dedi ..

HABER TAKİP ;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 07 Ekim 2024 Pazartesi 19:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR