MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartal Belediyesi Kreş öğrencileri yaza merhaba dedi
Kartal Belediyesi Kreş öğrencileri yaza merhaba dedi

KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ YAZA FUTBOL MAÇI İLE MERHABA DEDİ

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’ne bağlı Gümüşpınar Kreşi öğrencileri, Kartal Bulvar Spor Sahası’nda yaptıkları futbol maçı ile yaza merhaba dedi. Kartal Belediyesi Gümüşpınar Kreşi Eğitim Sorumlusu, Beden Eğitimi Öğretmeni Fidan Acar Danışman, Kartal Belediyesi Kreş öğrencilerine “Yaza Merhaba” adı altında spor aktiviteleri düzenledi. Bu aktivitelerin ilki, Gümüşpınar Kreşi öğrencileri arasında düzenlenen futbol karşılaşması oldu.

Futbol maçını izlemeye Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın, Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz ve Kartal Belediyesi Birim müdürlerinin yanı sıra öğrenci velileri geldi. Futbol maçında ter döken miniklerin hareketleri zaman zaman kahkahalara neden olurken kreş öğrencilerin de oynadıkları maçtan keyif aldıkları gözlerden kaçmadı. Eğlenceli karşılaşmanın sonunda yorgun düşen minikler, günün anısına izlemeye gelen büyükleriyle fotoğraf çektirdi.

Kartal Belediyesi, kreşlerde yaz döneminde öğrenciler için eğitim programına futbolun dışında birçok spor aktivitesini de ekleyerek çocukların hem keyifli bir yaz geçirmesini sağlayacak hem de bedensel gelişimlerini destekleyecek. Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşte yaz sezonunda öğrenciler için futbolun yanı sıra doğa sporlarından trekking (dağ yürüyüşü) düzenlenecek, ayrıca beyin gücünü geliştirmek için oryantiring ( yön bulma), koordinasyon geliştirmek için bocce ve badminton’a yer verilecek.

📆 12 Haziran 2014 Perşembe 11:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR