MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » A.Turabi Artuç ; Anadolu Partisini Türk Halkına Umut olmak için Kurduk
A.Turabi Artuç ; Anadolu Partisini Türk Halkına Umut olmak için Kurduk

2014 Mart Belediye seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanlığına Aday adayı olan Ali Turabi Artuç yeni kurulan Anadolu Partisinin kurucuları arasında yerini aldı.
Kurucu üyeler arasında olan Artuç ”Duran değil üreten anlayışa destek olmak için geliyoruz” dedi.

 
Kurucu Başkanlığını Emine Ülker Tarhan’ın yaptığı Anadolu Partisinin Türkiye’nin ve Türk Halkının beklediği ,umut ettiği Parti olduğunu ve Türk Halkına kaybettikleri yılları geri vermeye geldiklerinide söyledi.

 
CHP’den Kartal Belediye Başkan aday adayı olduğu dönemde olumlu projeleriyle ve yaptığı seçim çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve Kartal halkının gönlünü kazanan Artuç CHP’de yapamadığımız projelerimizi,çalışmalarımızı Kartal halkına ve Türk Halkına sunmaya geliyoruz dedi.

 

YENİ BİR UMUT
Emine Ülker Tarhan’ın Kurucu Başkanlığını yaptığı anadolu Partisi kısa adı ile ANA Parti siyasi arenada yerini aldı.
Partide eskiden siyaset yapmış çok tanıdık bir isim görünmüyor. 43 kişilik Kurucular Kurulu arasında kadınların oranı %30’dan çok. Partinin kurucuları arasında daha önce değişik siyasi partilerde (ANAP, DYP, MHP, CHP vd.) yer almış isimler olduğu gibi, daha önce siyaset yapmamış gençler ve kadınlar da bulunuyor.

 
Kurucu Başkanlığını Tarhan’ın yaptığı ANADOLU PARTİ’nin kurucular listesi ise şöyle:

 

“Türker Ertürk, Yunus Yunusoğlu, Mustafa Zengin, Önder Nalıncı, Muammer Usta, Namık Akay, Hasan Fehmi Yavuzalp, Kazım Yılmaz, Uğraş Gök, Ahmet Mümtaz İdil, Kanat Ayaz, Banu Turgut, Ali Turabi Artuç, Kasım Gündüz, Ferah Altuntaş Sancı, Hüseyin Yıldız, Murat Demirhan, Mehmet Zafer Bakırsoy, Mehmet Şerif Avcı, Sedat Demirer, Meryem Bıçkıcı, Nazan Şenolsun, Sibel Alemdaroğlu, Meltem Ünal Erzen, Özcan Çam, Pınar Akgül Doğusoy, Onur Kireçtepe, Avni Kitapçı, Engin Gürçay, Mehmet Zeki Orhan, Funda Tuncel, Gülören Cangal, Dicle Eroğul, Nedim Çekmen, Emrah Akkurt, Hacer Kök, Füsun Gönül, Aylin Öztan, İrem Geylani, Barış Özkan, Sami Ağca, Kerem Yıldırım, Nafiz Şahin, Ali Çil.”

📆 18 Kasım 2014 Salı 15:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR