MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika » Abdullah Açık, Aday Adaylık müracaatını yaptı
Abdullah Açık, Aday Adaylık müracaatını yaptı

Açık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Açık, Ak Partiden Kartal Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı.
Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatına sevenleri ile birlikte gelen Açık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Açık, başvuru dosyası İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’a teslim etti.

Çok sayıda gazetecinin bulunduğu AK Parti Kartal ilçe merkezinde İlçe Başkanı ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Abdullah Açık, Kartal Belediyesi’ni yeniden AK Parti’ye teslim edeceklerini belirterek, 30 yıldır Kartal’da ikamet ettiğini hatırlattı. Kartal’a hizmet etmek için “bende adayım”  diyen Açık, Kartal’ın çıtasını yükselteceklerini ifade etti.

Tüm aday adaylarına başarılar dileyen, Açık, seçim Kartal’da hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Yıldız, Kendisine teşekkür ediyorum.Aday adaylık müracaatı dosyasını Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız’a sunan Abdullah Açık’a çok sayıda taraftarları ve partililer eşlik etti. Dosya sunumu öncesi kısa bir konuşma yapan Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız; “Abdullah Beyin teveccühünü partimizden yana kullanmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Aday adaylık süreci önemli bir süreç. Bu süreç içerisinde, bir siyasi partiden aday olmak için birçok aday adayı olabilir. Ama nasip kısmet bunların içerisinde bir kişi Kartal Belediyesi Başkan adayı olacaktır. Bu mana da aday olan arkadaşımız için birlikte çalışır, teveccühü aynı şekilde sürdürürsek, Kartal’lı kazanır” ifadesini kullandı.

Yıldız, “Belediyeyi tekrar alacağız”

Temurhan Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ İnşallah önümüzdeki süreçte AK Parti Kartal’da, yerel yönetimlerde tekrar yerel yönetimi burada alma gayreti içerisinde değil, azmi ve kararlığı içerisinde olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Biz bu seçimlerde mutlaka Kartal AK Partili bir belediye yönetimine teslim etme gayreti içerisinde olacağız. Biz, kurumsal olarak buradaki partimizin başarısı için sonuna kadar çalışabileceğimiz ve en son aşamaya kadar bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Abdullah Bey, Kartal’da bildiğimiz yakinen tanıdığımız Kartal’da ikamet eden Kartal’da İş yapan bir kardeşimiz, bir ağabeyimiz. Vermiş olduğu bu kararın kendi soyadı gibi bahtının da açık olmasını diliyorum. İnşallah yolu açık olur. Buradaki karar neticeye hayırlı bir şekilde yansır. Ama bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde de hayır olduğunu Rabbimiz katında bunu bilmeniz lazım. Bunun için ben öncelikle kendisi için ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Bunu söylemek istiyorum ve partimize müracaatından dolayı, teveccühünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum”  dedi.

📆 24 Ekim 2013 Perşembe 11:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR