MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET
ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Abhazya Cumhuriyeti Sohum Belediyesi üyelerinden oluşan heyetle makamında görüştü.  Heyette; Abhazya Cumhuriyeti Sohum Belediye Meclis Üyesi ve Finans Komitesi Başkanı Roland Samgia, Sohum Belediyesi Hukuk Müşaviri Astamur Haşba, Sohum Belediye Meclis Üyesi ve Kültür, Bilim, Eğitim Komitesi Başkanı Dima Şlarbo, Abhazya Güreş Federasyonu Başkan Yardımcısı Igor Beraya, Kaffed (A.Ç.G.) Üyesi Sezai Babakuş ve Kaffed (A.Ç.G.) Üyesi ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Osman Güdü yer aldı.
Abhazya Cumhuriyeti Sohum Belediyesi Heyeti, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e, Abhazya’ya yaptıkları ziyaretten dolayı Abhaz halkının duyduğu memnuniyeti ve sevgilerini ilettiler. Başkan Altınok Öz’ü yeniden Kartal Belediye Başkan Adayı seçilmesinden dolayı kutlayan heyet, seçim sürecinde Abhaz kökenli vatandaşların Başkan Öz’ün yanında olduğunu ve her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Heyet ayrıca 3-8 Ağustos 2014’de Abhazya’da yapılacak Uluslararası Serbest Güreş Şampiyonasına Kartal Belediye spor ve Başkan Öz’ü davet etti. Heyet, Ekim ayında yapılacak Uluslararası Çocuk ve Genç Dans Ekipleri Yarışmasına Kartal’dan da katılım olmasını istedi. Ziyaretin sonunda Başkan Öz’e el yapımı bir duvar saati hediye eden heyet, Sohum Belediye Başkanının iyi niyet mektubunu da Başkan Altınok Öz’e sundu.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz ise konuklara, Kartal Tarihini anlatan kitap takdim etti. Başkan Öz, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Abhazya’ya geçen yıl yaptığı ziyarette kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Kardeş Abhaz halkları ve kardeş Sohum Belediyesi ile dayanışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Öz, heyetten, Abhaz halkı ve Sohum Belediye Başkanı’na iyi niyet, sevgi ve selamlarını iletmesini istedi, seçim öncesi yapılan bu ziyaret ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

📆 26 Şubat 2014 Çarşamba 14:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR