MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » Adalılar Elele Verdi!
Adalılar Elele Verdi!

Adalar Platformu Tanıtım Yemeğinde

 

Adalılar Elele Verdi!

 

 

Kınalıada Platformu kısa sürede güçlenerek Adalar Platformuna dönüştü…

 

 

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Kınalıada istiyoruz’ sloganıyla 2013 yazında kurulan Kınalıada Platformu, sağlık, ulaşım, güvenlik, temizlik, çevre gibi sosyal ve kültürel alanlarda ki, sorunlara yönelik hayata geçirdikleri köklü projelerle geniş bir çevrenin ilgisini çekti. Kısa sürede sosyal medyanın da desteğiyle genişleyen ve güçlenen Platform, bugüne kadar 2 bini aşkın gönüllü üyeye ulaşarak Adalar Platformuna dönüşme kararı aldı. Platform sözcüsü Nurhan Çetinkaya’nın evsahipliğinde Kınalıada Platformu’ndan Adalar Platformuna geçiş süreci, Platformun yaptığı ve yapacağı çalışmalar bir toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

 

Adalar Bld

 

Adalar Platformu tanıtım toplantısı Adalar Belediye Başkanı Sn Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Platformun gönüllü üyelerinin katılımıyla 24 Ocak Cuma akşamı saat: 19:30 da Büyükada- Anadolu Kulübü’nde gerçekleşti.

 

 

DAHA TEMİZ VE YAŞANABİLİR ADALAR İÇİN ELELE VERDİLER; 

 

 

Kınalıada’nın sorunlarına destek olmak amacıyla oluşturulan Platform; bir çok köklü çalışmalara imza atarak büyüyerek ilerledi. Kınalıada Platformu 2 bin aşkın gönüllü üyesiyle artık sadece Kınalıada’nın değil tüm Adaların sorunlarına çözüm üretmek için Adalar Platformu’na dönüşerek daha geniş kapsamlı hizmet vermeye devam edecek. Sağlık, ulaşım, güvenlik, temizlik, çevre gibi sosyal ve kültürel alanlarda ki sorunların çözümüne destek olmaya ve köklü çalışmalara imza atmaya hazırlanan Platformun sözcüsü Nurhan Çetinkaya Ülkemizde her şeyi devletten beklemek mümkün değil, Sivil toplum oluşumları olarak; özellikle çevre, sağlık, ulaşım, temizlik, güvenlik gibi önemli hizmetlerin yetersiz kaldığı yerlerde devreye giriyor ve sürdürülebilir projeler geliştirerek hayata geçirmeye çalışıyor ve sorunun değil çözümün bir parçası olmaya çalışıyoruz.dedi. Çetinkaya, Çocuklarımıza Çocukluğumuzda ki Ada’yı ve Ada kültürünü yaşatmak istiyoruz. Bunun için elele verdik. dedi.

 

ADALILAR ELELE VERDİ (2)

 

Ocak ayında kaybettiğimiz Demokrasi şehitleri mumlarla anıldı….

 

Gecede önce Demokrasi şehitleri adına mumlar yakılarak Ocak ayında kaybettiğimiz Hrant Dink, Uğur Mumcu, Gaffar Okan, Abdi İpekçi ve tüm demokrasi şehitleri anıldı…Ardından Kınalıada Platformundan Adalar Platformuna uzanan yolculuk tanıtım sunumuyla izleyicilere anlatıldı. Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu’nun Platform Sözcüsü Nurhan Çetinkaya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği konuşmasıyla devam eden gece Adalar Platform Sözcüsü Nurhan Çetinkaya’nın Adalar Platformuna dönüşüm süreci ve Platformun yapacağı çalışmaları anlatması ve sonrasında da Platformun gönüllü üyelerinin elele vererek birlik beraberlik duygularıyla barış ve huzur içerisinde yaşama mesajları vermesiyle sona erdi.

 

 

 

Galeri
Etiketler: , , ,
📆 27 Ocak 2014 Pazartesi 10:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR