MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Kartal, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » Aday Adaylarından Murat Kapan’a Ziyaret
Aday Adaylarından Murat Kapan’a Ziyaret

CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kapan’a sürpriz ziyaret.
Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi arenada yarışacak olan aday adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Maltepe’de Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylığını ilk isim olan ve yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Murat Kapan’a yine CHP’den aday adayı olan Ali Kılıç ve Selma Oya Akay Kapan’ı seçim irtibat ofisinde ziyaret etti.
CHP’nin Maltepe’de ve ülke genelinde iktidar olması için çalışacaklarını mesajını veren aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi. Her iki aday adayının Kapan’a ziyareti kamuoyunun da dikkatini çekerken Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Siyasette gençlere yer açmamız gerekiyor. CHP’de gençlere yönelik bu söylemleri uygulayarak gösterelim” diyerek Maltepe’ye genç belediye başkanlarının yakışacağı vurgusunu yaptı.
CHP’nin iktidar olması gerektiğini belirten Kapan ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirirken her iki aday adayına da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Murat Kapan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında ”Seçim ofisimizi açtığımız günden bu yana Maltepe’li hemşehrilerimiz ve partililerimizin ziyaretleri devam ediyor. Bunun yanı sıra Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarımızda dostluk ve dayanışma içeren ziyaretlerde bulundular. Sayın Ali Kılıç’a ve tek kadın aday adayımız olan sayın Selma Oya Akay’ bizleri seçim ofisimizde ziyaret ederek onurlandırmıştır, bu nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Kazanan CHP olacak, kazanan Maltepe olacak” dedi.

📆 23 Ağustos 2013 Cuma 15:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR