MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ADD Kartal Şubesi’nden Bayrak protestosu
ADD Kartal Şubesi’nden Bayrak protestosu

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’ndaki Türk bayrağının indirilmesi, Kartal’da, protesto edildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Kartal Meydanı Atatürk Anıtı önünde, Hava Kuvvet Komutanlığındaki bayrağın indirilmesini protesto edildi. Sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği yaklaşık 150 kişi Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sloganlar atarak, yaşanan saldırıyı kınadılar.

add-kartal-bayrak-protesto-2
Saldırı Devlete Yapılmıştır

Grup adına ADD Kartal Şube Başkanı Gürsel Ögüt yaptığı basın açıklamasında Türk Cumhuriyeti’nin simgesi olan ay yıldızlı bayrağa yapılan saldırıyı kınayarak, saldırının devlete ve millete yapıldığını ifade etti. ‘Şanlı bayrağımızı iktidar kendi elleriyle indirmiştir’ diyen Öğüt, “Son bir kişi kalana kadar bayrağımızın korumak için mücadele edeceğiz” dedi.

Öğüt, açıklamasına ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın yayınladığı bildiriyi okuyarak devam etti. Açıklamaların ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Haber-foto:Fethi Satıcı

Galeri
📆 11 Haziran 2014 Çarşamba 16:33   ·   💬 1 yorum   ·  

“ADD Kartal Şubesi’nden Bayrak protestosu” için bir yanıt

  1. cem arkan dedi ki:

    BASIN AÇIKLAMASINA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ.ANCAK KATILIMCI SAYISI 70 KİŞİ DEĞİLDİ,SADECE ADD ŞAPKASI VE BAYRAĞI DAĞITILAN KATILIMCI SAYISI 150 OLUP, 50 CİVARINDA KATILIMCIMIZA DA TALEP ETMELERİNE RAĞMEN KALMADIĞI İÇİN ŞAPKA VE BAYRAK VERİLEMEMİŞTİR. EN AZ 200 KİŞİ İLE SADECE BASIN AÇIKLAMASI OKUMAK İÇİN YAPILAN BİR TOPLANTIYI 70 KİŞİ OLARAK DUYURURSAK BÖLÜCÜ PKK’LI HAİNLERİN KARTALDA BULUNAN UZATMALARI VE AKP İKTİDARININ YANDAŞLARI BUNU KENDİ İĞRENÇ SİYASETLERİ İÇİNDE KULLANACAKLARDIR. BİLGİNİZE SUNARIZ. ADD KARTAL ŞUBE .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR